Gönderen Konu: Philips Destek  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: Philips Destek
« Yanıtla #15 : 02 Şubat 2012, 23:13:02 »
ilk kez jüri üyesiz beğenili bir yarışmaya katılıyorum avcumu yalayacağım galiba  ;D kızın biri 1 günde benim 2 katımı topladı :D bu arada katılım şartlarında çift resimleri diye bir şey yazmıyor. o nerden çıktı. birde birinci kız netten resim alıntılamış tekli resim umarım onu seçmezler   ;D
Allah Bencil Olmayan Herkese ihtiyacı Olan Hediyeyi Hayırlısıyla Versin.Yardımsever Herkes Bu Forumdan Mutlu Bir Şekilde Nasiplensin İnşallah Amin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 02 Şubat 2012, 23:18:38 »
77 oldu başarılar..
İpad yuzunden destek verme durumum azaldı.Ama en kısa zamanda hepsini tamamlıycam.Kusura bakmayın.

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2012, 23:19:33 »
alchar06 sana verdim oy.mesaj hakkım bitti yazamadım cevap  ;)
Allah Bencil Olmayan Herkese ihtiyacı Olan Hediyeyi Hayırlısıyla Versin.Yardımsever Herkes Bu Forumdan Mutlu Bir Şekilde Nasiplensin İnşallah Amin

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2012, 23:27:11 »
tozpembe79 a oy verildi  ;D bana oy verenlerede teşeşkürler  ;D

Çevrimiçi retkitosman

• Usta Kampanyacı
  • ben böyle şansın......
    • kampanyaadresin
« Yanıtla #19 : 02 Şubat 2012, 23:34:30 »
ben vermiştim kardeş iletiden göndermiştin ama bol şans ....  ;)
ekle beni face den destek oluruz birbirimize:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2012, 23:51:41 »
ben vermiştim kardeş iletiden göndermiştin ama bol şans ....  ;)

ok sağolasın biliyorum  ;)

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2012, 23:59:36 »
şu başlığı gören tanıdık tanımadık oy versede her saat başını beklemesem oy mesajı yollamak için özelden  ;D

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 03 Şubat 2012, 16:11:23 »
arkadaşalr oy vermeyin artık.kazanma şansm kalmadı oylar uçtu asla o akdar oy toplayamam  ;D ya ilk kez beğenili jüri seçimsiz bir yarışmaya katılayım dedim,üstelik en dandik hediyeyi seçtim rengi hoşuma gitti diye ona bile oylar uçmuş  ;D oy veren herkese çok teşekkürler  ;D

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 03 Şubat 2012, 17:27:43 »
arkadaşalr oy vermeyin artık.kazanma şansm kalmadı oylar uçtu asla o akdar oy toplayamam  ;D ya ilk kez beğenili jüri seçimsiz bir yarışmaya katılayım dedim,üstelik en dandik hediyeyi seçtim rengi hoşuma gitti diye ona bile oylar uçmuş  ;D oy veren herkese çok teşekkürler  ;D
Rica ederiz hep öyle olur zaten, kartopu yarışmasına katılmıştım onda da benim başıma geldi bende yarışmayı bırakmıştım  ;)
Yaşam muhteşem bir müzik aletidir.Onu da çalmayı öğrenmek zorundasın.Hiç bir şeyin kesilmesine,yok edilmesine,bastırılmasına,redd​edilmesine gerek yok.

Çevrimdışı cico23

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • şans, yolunu mu kaybettin:))
« Yanıtla #24 : 03 Şubat 2012, 18:06:11 »
ben yinede oy verdim belki eleme falan olur  :D

93
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2012, 18:06:29 Gönderen: cico23 »

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 03 Şubat 2012, 18:24:51 »
ben yinede oy verdim belki eleme falan olur  :D

93

1-2 kişiyi elerler en fazla 4 kişi benden daha fazla oy almış ve sayıları hızla artıyor  ;D pes ettim daha katılmam oylu beğenili yarışlmalar ilk kez katıldım boyumun ölçüsünü aldım  ;D teşeşkürler oy verenlere  ;D