yaparım tabi gelin buyrun kullanan varsa tecrübesini yazarmı? çevremde kullanan yok
kesinlikle en güzel ödülü kazanmışsınız...benim de tercihim buharlı pişirici olurdu.çok sağlıklı.ben de almayı çok istiyorum.gerekli şart bir ürün
kazananlara tebrikleryineyokum bu kadar şansız olurmu bir insan ya
yaparım tabi gelin buyrun kullanan varsa tecrübesini yazarmı? çevremde kullanan yok
kesinlikle en güzel ödülü kazanmışsınız...benim de tercihim buharlı pişirici olurdu.çok sağlıklı.ben de almayı çok istiyorum.gerekli şart bir ürün
inşallah sizede çıkar bende çok istiyordum bu ürünü ALLAH gönlüme göre verdi
inşallah sizede çıkar bende çok istiyordum bu ürünü ALLAH gönlüme göre verdi
sürekli katılıyorum ama benim bu tarzlarda hiç şansım olmuyor 50.100.olma muahbbetlerini tutturamıyorum

keşke çıksa çok mutlu olurdum buharlı pişiriciye,cidden harika hele benim gibi sebze brokoli,brüksel lahana,enginar vs..sevenler için harika bi ürün
sürekli katılıyorum ama benim bu tarzlarda hiç şansım olmuyor 50.100.olma muahbbetlerini tutturamıyorum
keşke çıksa çok mutlu olurdum buharlı pişiriciye,cidden harika hele benim gibi sebze brokoli,brüksel lahana,enginar vs..sevenler için harika bi ürün
yok öyle deme. ben de tutturamıyorum genelde ama hürriyet aileden ütü kazandık ya biz. hatta senin 2 taneydi galiba. böyle düşün umudun olsun, totemi böyle yap
yok öyle deme. ben de tutturamıyorum genelde ama hürriyet aileden ütü kazandık ya biz. hatta senin 2 taneydi galiba. böyle düşün umudun olsun, totemi böyle yap
ya çok haklısın canım evet 2 ütü kapmıştım

ama nedese dikkat ediyorum ne veet ne dettol ne tekinacar ne avon ne memorial sağlık.... ya bu tarzlarda hiç daha bi kere tutturamadım.bi de cidden ne zaman bişeyi çok istesem olmuyor.ne zaman istemeden 'amaannn katılıyım bakalım' diyerek katıldığım çıkıyor.bu işi anlamadım ben
ya öyle demeyin buradan beni tesadüfen aradılar pedometre kazanmıştım .şans işi....
aynen benim de zaten ütüm vardı memnundum da

2 tane kazandım annemler yeni eve geçti herşeyi sıfırdan alıyor ev hediyesi olarak ona verdim..diğer ütüyü de kayınvalideme verdim

ama kendim için parfüm istiyorum tekin acardan kaç sene oldu katılıyorum ama yok çıkmıyor

neyse Allah kısmetimizi şansımızı açsın inşallah dilediğimiz hediyeleri kazanırız.