İzleyen varsa kaç tane var yada cevabını veren varsa yazsıın
ben 4 diye salladım cevabınız doğru yazdı
Kampanyaya sadece 1 kez katılabilirsiniz..
katıldım.
Yılbaşı için düzenlediğimiz En İyi Uyku kampanyamıza katılarak iPad kazanma hakkını elde eden takipçimiz Aydoğdu Mimir, ödülü olan Apple iPad 32GB Wifi ürününü mağazamızda teslim aldı. Katılımı için teşekkür ediyor, iyi günlerde kullanmasını diliyoruz.
kanepe vermiyor muydu bu?
24 şubat yani yarın sonuç açıklanıyor sitelerinde yazıyor zaten.
Arno Mobilya'nın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği "Senin Yerin Benim Yanım" kampanyasında yapılan çekiliş sonucunda 1 adet London Kanepe'yi ERTAN KAPTAN kazanmıştır. Ayrıca yedek talihli olarak SİNEM ÜMİT belirlenmiştir. Adı geçen takipçilerimizi kutluyoruz. Kazanan talihlimizin ve yedek talihlinin Facebook hesaplarının bağlı olduğu email adreslerinden iletişim bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermeleri gerekmektedir. Asil talihlinin 7 gün içinde iletişime geçmemesi durumunda ödül, yedek talihliye verilecektir. Tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizle...
Tebrikleeer
Sinemcim 14 şubat sana pek bir uğurlu geldi baaak kazanamadım derken bu kaçıncı Maşallah Allah artırsın
Tebrikleeer
Sinemcim 14 şubat sana pek bir uğurlu geldi baaak kazanamadım derken bu kaçıncı Maşallah Allah artırsın
Lerzancım canım benim,yok ya biarada ben Kare Murfakta Tv.Ünitesi için yedek olmuştum,hep çekilişlerde yedek oluyorum ve haliyle asıl kişi kapıyor hediyeyi

yani malesef bu hediye bana kalmadı.