Diğer > Serbest Kürsü
Engelli çocuğu olan annelerin emekliliği
Helen:
Bildiğim kadarıyla ; şimdiye kadar çalıştığınız her yıl için 90 gün ilave prim ekleniyor. Erken emekli oluyorsunuz fakat mağlülen emekli gibi kesintili bir emekli maaşı oluyor.. Ama eksik yada yanlış biliyor olabilirim en doğru bilgiyi SGK dan almalısınız..
Esmanur:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin Bildiğim kadarıyla ; şimdiye kadar çalıştığınız her yıl için 90 gün ilave prim ekleniyor. Erken emekli oluyorsunuz fakat mağlülen emekli gibi kesintili bir emekli maaşı oluyor.. Ama eksik yada yanlış biliyor olabilirim en doğru bilgiyi SGK dan almalısınız..
--- Alıntı sonu ---
91 sgk giriş tarihi o zaman
hııııı asıl öğrenmek istediğim bu
eğer malülen emekli olmuş gibi oluyorsam bu benim için sıkıntı olur.
onu bir netleştirip sorayım.
zaten emekli maaşları düşük birde malülen emekli olmuş gibi olursam senelerdir süründüğüm boşa gider.
ikbalelif:
bende emekli sandığına bağlı çalışan memurum oğlumun raporu var henüz ben dilekçemi vermedim ama bildiğim kadarıyla dilekçe yazıp çocuğunuzun durumunu belirtip raporun fotokopisini ekliyosun benim bildiğim bu sgk de dilekçe örnekleri varmış zaten gerçi bende dilekçemi henüz vermedim emekli olacağınız yıl ve yaştan 5 yıl erken emekli olabiliyosunuz yinede detaylı bilgiyi bağlı olduğunuz sgk bölge müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz
balca:
Esmanur hanımcım benım kuzenlerın bırı engellı...yanlıs bılıyomusuz cogu seyı sız denılen gıbı en ıyısı SGK ya gıdın...dualar sızle
Esmanur:
En kısa zamanda gidip bilği alacağım yorumlarınız için teşekkürler. :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git