Gönderen Konu: Nescafe 10 Volkswagen Tiguan ve milyonlarca nescafe kazandırıyor 30 Mart 2012  (Okunma sayısı 31294 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
yazdıktan sonra aynı şeyi düşndümm :D   ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
yazdıktan sonra aynı şeyi düşndümm :D   ;D

:D Şu an yanı başımda 50 tane kadar daha açılmayı bekleyen paket var. Birazdan açıcam hepsini   :)
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
pazar günü migrostan 58 tane bedava aldım  3 kasadan ayrı ayrı geçtim 20 den fazla vermiyorlrmıs 1 kasada ama aldıklarımda kampnyalı bakalım bunlardan kaç tane bedava çıkacak 220 tane şifre yolladım bakalım hayırlısı

ya ben geçen migros danışmaya gittim çoklu paketlerin bedavalarını vermiyorlamış. kasadan mı geçirecektik, ben nasıl alıcam bu bedavaları. elemanın yaptığı işgüzarlığa bak çoklu paketteki bedava yazısı değil mi

canım ben de aldım ilk gittiğim migrosta acelem vardı alamadım orda danışmada öğrenene kadar bekledim çocuk bilmiyordu telefon etti öğrendi alın kasaya gidin dedi arkadaş geçirecek dedi sonra pendik marina migrosa gittim kasadaki kıza uzattım ve hiç bişe sormadan verdi çoklu paketti ayrıca
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
Bu aldığınız bedavalar için fiş verdiler mi?
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
birkaç arkadaşın katılım sayısını okuyunca tüm şevkim gitti :D nasip bu... zorlamayım hiç
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
bu oktay kadar antika görmedim yahu arabayı geçtim iphone bile çıksa adama koyar  :D git al bedavanı belki aldığında bedava çıkmaz onu yollarsın. paketi hasarlı verecek kabul edermi adalar cins ya. 1 nescafe için adam tehlikeli işler yapıyor  :D
bir nescafe için değil yaw. o nescafenin içinden de şifre çıkmayacak mı  ;D

birader aynı şeyi söylüyorum bende,ekstradan beni onaylıyorsun  :D o bedavayı kesmesin gitsin alsın ondada belki sadece şifre çıkar,bedava çıkmaz kurtulur ne yapacağım edeceğim derdinden  :D
cümlenin başını ve sonunu okumuşum sadece üşengeçliğimden  ;D

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
bende necafeden kazandıgım  kahvelerın şifresını yazdım....

bir kaçtanesınde bedava yazıyor ...

onları nasıl alırım marketten

yanı onu almak için.. şifrelı nescafe vermek gerekecek şifrelı nescafeyıde verırsem ...sorun çıkarmı acaba yanı olurda araba bana çıktı nescafe şifresın ıısterlermı :(

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
yukarda cevabı yazıyor

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
Bu aldığınız bedavalar için fiş verdiler mi?

vermiyorlar
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و

canım ben de aldım ilk gittiğim migrosta acelem vardı alamadım orda danışmada öğrenene kadar bekledim çocuk bilmiyordu telefon etti öğrendi alın kasaya gidin dedi arkadaş geçirecek dedi sonra pendik marina migrosa gittim kasadaki kıza uzattım ve hiç bişe sormadan verdi çoklu paketti ayrıca

teşekkür ederim canım :) focaserkan arkadaşım dün izah etmişti hemen gidip aldım. raftan kahveleri alıp kasaya gittim. eleman kahveleri geçirdi fiş de kesti. benim bedavaları nakit olarak saydı. kendim raftan almam daha iyi oldu çünkü hiç kampanyalı ürün yoktu raflarda. arkalarda 1 tane kolisi vardı onu açıp aldım ben de
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.