0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özelden birisi şimdi mesaj attı yanlışlıkla sildim kimdi o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözelden birisi şimdi mesaj attı yanlışlıkla sildim kimdi o itiraz etsene. bak havanı kirletirim
aaaa eski can erarslanı değiştirdiler. biriniz itiraz edebilir mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözelden birisi şimdi mesaj attı yanlışlıkla sildim kimdi o itiraz etsene. bak havanı kirletirim senden sonra 2 kişi daha attı mesaj tam sildim ama 1 yenii mesaj geldi dedi o arada mesaj açılmadı.hala 1 yeni mesaj var diyor.ama mesaj açılmıyor yok [/quoteÇerezleri sil yeniden giriş yap.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinözelden birisi şimdi mesaj attı yanlışlıkla sildim kimdi o itiraz etsene. bak havanı kirletirim senden sonra 2 kişi daha attı mesaj tam sildim ama 1 yenii mesaj geldi dedi o arada mesaj açılmadı.hala 1 yeni mesaj var diyor.ama mesaj açılmıyor yok [/quoteÇerezleri sil yeniden giriş yap.sağol düzeldi yeni mesaj gelince öteki yok oldu