Gönderen Konu: tribün aşkı destek  (Okunma sayısı 1456 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: tribün aşkı destek
« Yanıtla #75 : 16 Kasım 2011, 00:46:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yok eşim yorum yazmaz sayfalara ismi İlker :) ilk 10 da değil zaten,diyorum ya kendi çapında bi yorum yazmış beğenirler diyor :)) ben de gülüyorum..biz ne yorumlar yazıyoruz da beğendiremiyoruz firmalar haberi yok beyimizin..

zaten seçmedikleri değil seçtikleri slogan herşeyi açıklar.şahsen benden iyi slogan varsa seçilirse sevinirim doğru seçim diye ama saçma sapanlar seçilirse kıllanırım bu işte 1 iş var diye. bekleyelim görelim.
Allah Bencil Olmayan Herkese ihtiyacı Olan Hediyeyi Hayırlısıyla Versin.Yardımsever Herkes Bu Forumdan Mutlu Bir Şekilde Nasiplensin İnşallah Amin

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 16 Kasım 2011, 00:56:51 »
kesinlikle hemfikirim güzel mesajları yorumları takdir ediyorum,ama bazen firmalar yok juri seçecek şöyle böyle diyorlar heveslenip yazıyoruz bişeyler sonra bi bakmışız rastgele  saçma sapan bi slogan seçilmiş..misal,hepsiburada'nın yarışması da juriliydi 2.olan arkadaşın kategorisini çok beğenmiştim gerçekten de haketmişti ama diğerleri bana yaratıcı gelmemişti.oyüzden bakalım nasip kısmet inşallah siz de emeğinizin karşılığını alırsınız,zaten ilk 10 da beğendiğim 2 slogan var biri de sizinkisi..bol şans diliyorum
sevgili biricik şansım kaçışın yok..eninde sonunda bana geleceksin :) hem de gümbür gümbür 

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #77 : 16 Kasım 2011, 08:38:33 »
ben katılamadım teknosanın duvarına atıyor sureklı benı  ???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Sabırlı olmak Lazım
    • Oyuntaktik.com
« Yanıtla #78 : 16 Kasım 2011, 10:03:07 »
hadi bakalım.
Hayat devam ediyor. - Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 16 Kasım 2011, 10:11:30 »
dün 24:00 sondu

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #80 : 16 Kasım 2011, 11:04:36 »

10 gündür size defalarca mesaj attım özelden nursen hanım son güne bırakırsanız geckirsiniz tabi  ;D 1000 kişiden fazla olmuştur mesaj attığım sayısı diğer herkese  ;D neyseki ilk 10 dayız.vermiyenlerin canı sağolsun  ;D benden istediklerinde ben gene vereceğim sorun değil  ;)
Allah Bencil Olmayan Herkese ihtiyacı Olan Hediyeyi Hayırlısıyla Versin.Yardımsever Herkes Bu Forumdan Mutlu Bir Şekilde Nasiplensin İnşallah Amin