Diğer > Serbest Kürsü

Aöf Hakkında Herşey :)

<< < (47/49) > >>

Hayalkuzum:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintest çözmek yeterli olurmu ne yapacağımı şaşırdım zamanda yokki kursa gideyim

--- Alıntı sonu ---
  ben ilkumutun duvar testleriyle çalışıyorum son 5 yılın çıkmış sorularını veriyor. çalışan, evli ve çocuklu biri olarak geçmenin tek yolunu böyle buldum. fiyat olarakta çok makul.

şimdi benim bir sorum var. büte kaldığımızdan derslerde not ortalaması üzerinden mi hesap yapılacak? yani bütten aldığımız not ile önceki iki sınavın ortalaması baz alınarak mı hesaplama yapılacak?

Hayalkuzum:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMezun oldum ;D ;D ;D

--- Alıntı sonu ---

tebrikler :)

--- Alıntı sonu ---

Teşekkür ederim..

--- Alıntı sonu ---

darısı başımıza bir sene sonra inşallah.

Kare:
bu sene burdan sınava giren yok mu hiç ;D  burdan aldığım tüyolarla hemen geçmiş sınav soru kitabını almıştım. geçen sınav hiç çalışmadım ama bu sınav baya uğraştım ya aksi gibi hukuktan 1 tane hariç geçmiş sorulardan çıkmadı :-\  hatırladığım cevapları kontorl ettim şu an iyi gibi, yayınlansın bakıcaz artık. bugün hukuk ve muhasebeyi versem yarın db ve işletmeyi versem, büte matematik ve iktisatı bırakabilseydm ne iyi olurdu :P  bu yaz matematiği baştan sona iyice öğrenmem lazım :-\ :-\

burcu84:
bende girdim bugün :)  kendime iş aldım ya öf :)  hobi olarak bunla uğraşıyom :P dün baktım biraz 5 -6 tane önceki çıkmış sorulardan çıktı iyi oldu  ;D

ask_ne_demek:
iş ve sosyal güvenlik hukukunda da vardı bkaç tane çıkmış soru yarınki için bakıyorum simdi sorulara inşallah geçeriz hep birlikte

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git