Diğer > Serbest Kürsü
Aöf Hakkında Herşey :)
semihsamsun:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbende unutkanlık sorunu olduğundan maliyet muhasebesi sorun oldu ama genel olarak iyidi yani ama artık bende sorulara çalışıcam sağol..buarada biri beni kovalasın sabahın köründe sınavım var hala burdayım :)
--- Alıntı sonu ---
o sorun biraz sanırım bende de var ve o derste basıma geldi. Sadece 1 dersin çıkmış sorularına 1 kere öylesine bakmıştım ve o bir taneside kısmen aklıma geldi. O sekilde aklıma geldiyse en az 2 kere baksam %70 aklıma gelirdi . Gelebilirdi demiyorum gelirdi çünkü şıkları bile aynı yerde olabiliyor. Kaldı ki 2 kereden zaten fazla bakarım . Anında temin etmen lazım hocam yoksa feci zorlanirsin daha dogrusu aynı zamanda da uğraşırsın .
En son ben çıktım sınavdan ve benden önce ilk çıkanda 10 dak. Vardır aramizda. 4:45 gece falan çıktım . Ben 1 tanedersi bitirene kadar adam 3. dersin ortalarindaydi . Büyük ihtimal çıkmış sorulara çalışmıştı çünkü sorunun gidişatını bilince onceden aklina geliyor sorunun tamamını bile okumana gerek kalmıyor anında şıkkı işaretliyorsun .
Hayalkuzum:
ohhh be bitti geçmiş olsun arkadaşlar...
emma_287:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin Artik dersimi aldım a kaynakmis b kaynakmis hikaye sadece çıkmış sorulara çalısmam lazimmis , ben dersimi aldım , siz yanmayın son 5 yılın sorularına çalışın , adamlar örneği bile aynı vermişler ahh kafam ahhhh
--- Alıntı sonu ---
benim bölüm daha geçen sene açılmış ama yinede baktım çıkmış sorulara vardı bikaç tane..
emma_287:
ne zaman açılanıyor bu sonuçlar arkadaşlar ???
Hayalkuzum:
sınavdan 20 gün sonra sanırım
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git