Gönderen Konu: Axe ile numaralar aksın  (Okunma sayısı 50257 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: Axe ile numaralar aksın
« Yanıtla #40 : 23 Nisan 2009, 11:26:09 »
SAyın modlarımız neden bu kişileri forumumuzda barındırıyor peki  >:( açık açık adam hile yapıyor bide yüzsüz yüzsüz yalan söylüyor  >:(

ben dün gece bileğimin hakkıyla birinci sıradaydım , ama hile yapanlar yine üst sıralara çıkmış isim sonlarında numaralar , aşırı yüksek puanlar kendilerini belli ediyor , ben gösterdiğim çabayla o ödüllerde hakkım olduğunu düşünüyorum hileyle yukarı çıkanlara karşı ve tabii ki hakkımı helal etmiyorum o insanlara >:(

ayrıca oyun kurallarında hile yapanlara karşı yasal işlem başlatabileceklerini söylemişler :

« Son Düzenleme: 23 Nisan 2009, 11:34:01 Gönderen: sielanmucuk »

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 23 Nisan 2009, 11:47:31 »
Yalancı, dürüst.. kimseyi kendi yargılarımızla ya da görülen bazı olaylarla forumdan men etme gibi bir durum olamaz forum kuralları içerisinde oyunlarda hile yapanların üyelikleri silinecektir diye birşey yok onu hile yapılan oyun düşünür burada birilerine hakaret edilip üyelerimiz huzurunu kaçırmadığı sürece ya da daha farklı amaçlarla kendine çıkar sağlanmadığı sürece kimseye foruma giremezsin diyemeyiz. Şikayetinizi hile yapılan oyuna iletmeniz sanırım daha mantıklı bir sonuça ulaştıracaktır

Çevrimdışı gülom

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 23 Nisan 2009, 11:49:06 »
en fazla5675yaptım olmuyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yoldaki bebeğim için istiyorum

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #43 : 23 Nisan 2009, 11:58:13 »
Yalancı, dürüst.. kimseyi kendi yargılarımızla ya da görülen bazı olaylarla forumdan men etme gibi bir durum olamaz forum kuralları içerisinde oyunlarda hile yapanların üyelikleri silinecektir diye birşey yok onu hile yapılan oyun düşünür burada birilerine hakaret edilip üyelerimiz huzurunu kaçırmadığı sürece ya da daha farklı amaçlarla kendine çıkar sağlanmadığı sürece kimseye foruma giremezsin diyemeyiz. Şikayetinizi hile yapılan oyuna iletmeniz sanırım daha mantıklı bir sonuça ulaştıracaktır

keşke o oyunda iletişim diye bir bölüm olsada gönderebilsem , ayrıca peki birde şöyle söyleyim size alınmazsanız eğer :

O halde bu gibi oyun yarışmalarını ve hile dönen yerleri sırf onlara bırakalım , nasılsa böyle insanlar forumdan faydalanarak bizim sayemizde bu yarışmalardan haberdar oluyor , biz paylaşırız (hilesiz oyuncular) onlarda mahsulü toplar , ne güzel bir forum adaleti  ;)

Peki siz modaratör yada site sahibi olarak temiz kullanıcıların bu kişilere karşı hiç alınmayacağını , paylaşım isteklerinin yok olacağını düşünmüyormusunuz ?

Yarın birgün bir arkadaş öyle bir yarışma haberi aldığında , forumda paylaşırsam hileciler hemen atlar bunu kendime saklamalıyım demez mi ? :-\

neyse ben diyeceğimi dedim , iyi forumlar dilerim  >:(

Çevrimdışı omeremre87

• Usta Kampanyacı
    • Dünya güzeli olsan ne fark eder; kefen giymeyecek misin? Dağda gezen 'kartal' olsan; KADIKÖY'e gelmeyecek misin!
« Yanıtla #44 : 23 Nisan 2009, 12:37:44 »
siyaset meydanına cevirdiniz  yaa :)

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 23 Nisan 2009, 12:41:38 »
boşverin bazı kampanyalarda firmaların hileyi taktığı yok bunlarda diyo madem takmıyolar bizde alalım hediyemizi ;)
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimiçi mertbilo7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 23 Nisan 2009, 12:54:23 »
damlamışlar bile baksana 22binli puana
Şans Perisi ben hile felan yapmadım hemen yazmışsın sanki çok iyi biliyon hile yaptığımı da merak etme atarlar beni siteden sana da yer açılır rahat rahat oynarsın
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2009, 12:57:03 Gönderen: ShenShakraQ »

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 23 Nisan 2009, 13:37:45 »
bu oyunu oynuyamıyorum arkadaşlar..ekrana çocuk geliyor ve boş bir telefon ekranı saatlerce bekliyor..süre başlamıyor...
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #48 : 23 Nisan 2009, 14:05:07 »
bu oyunu oynuyamıyorum arkadaşlar..ekrana çocuk geliyor ve boş bir telefon ekranı saatlerce bekliyor..süre başlamıyor...

Virüs programının internet (Web Guard) seçeneğini kapatmalısın.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
« Yanıtla #49 : 23 Nisan 2009, 14:06:55 »
22 kısı oynasak anca yaparız 22000 i.
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-