Gönderen Konu: Axe ile numaralar aksın  (Okunma sayısı 61459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Axe ile numaralar aksın
« Yanıtla #230 : 14 Mayıs 2009, 16:43:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya adamlar benim 10.700 puanlı hesabımı silmişlerdi
yapmadan önce mail de atmıştım ve sorun yok demişlerdi.
şimdi yine aynı puanı yaptım. bu sefer makul geldi adamlara heralde.
nasıl bir değerlendirme yapıyorlar anlamış değilim.

ARkadaşlar alınmayın ama 2 -3 kişi bi başlıkta durmuşsunuz yok şu hile bu hile , yok silmiyorlar yok cevap vermiyorlar diye doldurup duruyorsunuz , daha öncede söyledim ben hilesiz 6 üyeliğimi sildiler ve kendilerini mahkemeye vereceğimi söyledim , ben uyurkende aramışlar cep telefonumu , kendinizi boşuna yormayın , oyuna yoğunlaşacaksanızda lütfen forumu doldurmayın adamlar istediklerine kazandıracaklar hile yapan veya yapmayan farketmez , moderatör 'de uyarmıştı yukarıda sizi ama hala durmadan mesaj atıyorsunuz , lütfen biraz sağduyulu olalım ! ;)

Madem öyle tartışmayı başka bir yöne çekelim.
Forumu doldurmak ne demek bunu anlamıyorum. İyi güzel bir forum var ve oyunla ilgili de bir konu açılmış. Biz de tecrübelerimizi ve görüşlerimizi paylaşıyoruz burda. Şimdi beni aydınlatır mısın arkadaşım? Daha farklı amaçlara mı hizmet ediyor bu forum. Gidip başka konulara da yazmıyoruz oyunla ilgili. Niye rahatsız oldun onu anlamadım?
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #231 : 14 Mayıs 2009, 21:23:43 »
walla sen alınma arkadaşım ama,
ben hiç alınmıyorum,kesinlikle hile yapmadan ve hakkımla yaptığım için o 10 700 puanı tabiki hileli puanlarada tepki gösteriyorum ,ayrıca archancan arkadaşımada katılıyorum,burası bunu yazma yeri değilse neresi,forum burası adı ustunde,bence sende üstüne düş biraz yaparsın biizm puanlarımızı ve ilk 6 ya girersin,o zaman eminim sende bizim kadar bol bol yazarsı

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #232 : 14 Mayıs 2009, 21:33:42 »
ya adamlar benim 10.700 puanlı hesabımı silmişlerdi
yapmadan önce mail de atmıştım ve sorun yok demişlerdi.
şimdi yine aynı puanı yaptım. bu sefer makul geldi adamlara heralde.
nasıl bir değerlendirme yapıyorlar anlamış değilim.

ARkadaşlar alınmayın ama 2 -3 kişi bi başlıkta durmuşsunuz yok şu hile bu hile , yok silmiyorlar yok cevap vermiyorlar diye doldurup duruyorsunuz , daha öncede söyledim ben hilesiz 6 üyeliğimi sildiler ve kendilerini mahkemeye vereceğimi söyledim , ben uyurkende aramışlar cep telefonumu , kendinizi boşuna yormayın , oyuna yoğunlaşacaksanızda lütfen forumu doldurmayın adamlar istediklerine kazandıracaklar hile yapan veya yapmayan farketmez , moderatör 'de uyarmıştı yukarıda sizi ama hala durmadan mesaj atıyorsunuz , lütfen biraz sağduyulu olalım ! ;)

Madem öyle tartışmayı başka bir yöne çekelim.
Forumu doldurmak ne demek bunu anlamıyorum. İyi güzel bir forum var ve oyunla ilgili de bir konu açılmış. Biz de tecrübelerimizi ve görüşlerimizi paylaşıyoruz burda. Şimdi beni aydınlatır mısın arkadaşım? Daha farklı amaçlara mı hizmet ediyor bu forum. Gidip başka konulara da yazmıyoruz oyunla ilgili. Niye rahatsız oldun onu anlamadım?

siz kendi sözde  "Tecrüblerinizi" ve ayrıca biz sinless ile birlikte tecrübelerimizi yeterince aktardık , görüş ve şikayetlerinizi dilerseniz Oyunun teknik destek ekibini sitesi üzerinden veya e-mail aracılığıyla , ayrıca forumdan kampanya şikayet bölümüne iletebilirsiniz çünki bu başlıktan oyun yapımcıları okumayacaktır , bu forumun amacı kampanyaları paylaşmak ve destek olmaktır , yapılan kampanyaları çekiştirmek değil !   ;)

bişeyler yazsanızda ben cevaplamıycam bundan sonra konu sapıtmasın diye, zaten anlayan 2 mesaj da anlayacaktır söylemek istediklerimi  ;) iyi forumlar ...

Alıntı
walla sen alınma arkadaşım ama,
ben hiç alınmıyorum,kesinlikle hile yapmadan ve hakkımla yaptığım için o 10 700 puanı tabiki hileli puanlarada tepki gösteriyorum ,ayrıca archancan arkadaşımada katılıyorum,burası bunu yazma yeri değilse neresi,forum burası adı ustunde,bence sende üstüne düş biraz yaparsın biizm puanlarımızı ve ilk 6 ya girersin,o zaman eminim sende bizim kadar bol bol yazarsı

sanada cevap vermek gerekirse ki sanırım cevap arıyorsun , merak etme o oyunda ben şuan bile ilk 6 'dayım , forumda çoğu kişi biliyorki profesyonel anlamda web ve program kodlaması yapıyorum yani bilgisayar alanında deneyimli biriyim , son gün'de ilk 6 'da yer almaya devam edicem , oyundaki çoğu açığı sinless ile ikimiz bulup zaten oyun yapımcılarına bildirdik yani açığı birazda bizim uyarılarımızla kapattılar diye düşünüyorum , oyunda hala bir açık mevcut onuda ilettim kendilerine ama bu kapatamayacakları türden bir açıktır , oyun yapımcısıda bu konuda inanılmaz deneyimi olan magiclick firması ellerindeki otomasyonlarla bunları saptıyorlar tabii ki , kısaca merak etmenize gerek yok ben oyunda aktifim  :)
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2009, 21:38:32 Gönderen: sielanmucuk »

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #233 : 14 Mayıs 2009, 21:46:47 »
ya abi neden anlamıyorsun. ben tek başıma 500 bin kere oyun destek ekibine mesaj atabilirim. oyun destek ekibine attığım mesajları da burda paylaşıyorum ki burdakiler de kendininkileri benimle paylaşsın diye. arkadaşın sinless benimle girdiği ikili muhabbetten sonra puanlamanın aslına vakıf oldu, geriye dönük olarak aç bak istersen. sayfa 10 da olması lazım. insanlar bir çok kere bu puanlar imkansız diye mesaj attılar ve ben bir yere kadar olan puanların yapılabileceğini söyledim.Şimdi görüyorum ki kendileri o günden bu güne puanlarını 15 saniye geliştirdiler. yani burda birşeyleri paylaşmanın seni neden rahatsız ettiğini anlamıyorum.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2009, 22:35:41 Gönderen: Archancan »
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı maglife

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #234 : 14 Mayıs 2009, 21:56:54 »
 AXE Destek Bölümüne İLK 4 ün hileli olduğuna dair bir mesaj attım aşağıdaki mesajı gönderdiler
14.05.2009

Merhaba,

Hileli kayıtlar belli periyotlarda incelenmektedir. Her gün ya da anlık belirlenmeleri ve silinmeleri söz konusu değildir.

Hile prosedürleri tüm üyelere uygulanmaktadır ve üyelerimiz, yarışma koşullarında belirtildiği üzere bu prosedürlerin uygulanmasından doğacak yasaklamalarda hak iddia edemeyeceğini kabul etmiş sayılır.

Saygılarımızla,
Numaralar Sana Aksın Ekibi

Çevrimdışı maglife

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #235 : 14 Mayıs 2009, 22:12:41 »
13.05.2009 daki ilk 4 hileli puan silinmiş
14.05.2009 da daha felaket

HOOCA        11.095     Birinci
       CEMİLABİ     11.060    İkinci
       BECERİKLİ    10.995    Üçüncü

İlk ÜÇ hileli.....

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #236 : 14 Mayıs 2009, 22:14:08 »
AXE Destek Bölümüne İLK 4 ün hileli olduğuna dair bir mesaj attım aşağıdaki mesajı gönderdiler
14.05.2009

Merhaba,

Hileli kayıtlar belli periyotlarda incelenmektedir. Her gün ya da anlık belirlenmeleri ve silinmeleri söz konusu değildir.

Hile prosedürleri tüm üyelere uygulanmaktadır ve üyelerimiz, yarışma koşullarında belirtildiği üzere bu prosedürlerin uygulanmasından doğacak yasaklamalarda hak iddia edemeyeceğini kabul etmiş sayılır.

Saygılarımızla,
Numaralar Sana Aksın Ekibi

:) evet ama en sonuncuları silmeleri iki gün sürdü.
genelde sektirmeden silerlerdi.
bizim diğer hilesiz hesapları sektirmeden silmişlerdi :)

Claude Pepper

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #237 : 14 Mayıs 2009, 22:18:14 »
SIELANMUCUK

senin bir konuda fikrini almak isterim.
hile yapan insanlar yapılabilecek eşiği görüp de neden hala uçuk puanlar alıyorlar?
istedikleri gibi kodlayamıyorlar mı acaba?
merak ettim, bilgilendirirsen sevinirim.

Mesela 10.685 puanlı İSTANBUL vardı onu da silmişler. hile yapıp yapmadığını bilmiyorum ama daha önce de yazmıştım 10.685 puan almak demek 10.740 yapabiliyor demektir diye. eğer o puanı yapabiliyorsa neden en azından 10.690 yapmamış diye yazmıştım.

eğer hile yaptıysa, diğerleri de onun gibi farkedilmeyecek puanlar yapabilirlerdi. (en azından sonu sıfırla biten puanlar)
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2009, 22:36:13 Gönderen: Archancan »
Claude Pepper

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #238 : 14 Mayıs 2009, 22:31:55 »
SIELANMUCUK

senin bir konuda fikrini almak isterim.
hile yapan insanlar yapılabilecek eşiği görüp de neden hala uçuk puanlar alıyorlar?
istedikleri gibi kodlayamıyorlar mı acaba?
merak ettim, bilgilendirirsen sevinirim.

Tabii ki severek cevaplarım  ;)

Onların yaptıkları deneme yanılma yani silmezlerse orada kalırım anlamında , yada üstteki hilesiz kişielere inat bunun nasıl yapılabileceğini göstermek yada kendi egolarını tatmin etmek eğer unutmadıysam sanırım bütün kızlardan 4950 puan alabilirsin + 6000 derseniz  10950 yapar eğer arkadaşlarınıda eklersen orada 11450 görürsün , ve görmüş görebileceğini en yüksek nokta şuan itibari ile 11450 'dir , daha önce 22.000 - 55.000 bile yapıldı çünki açığı vardı , sadece benim kimseden duymadan keşfettiğim açıklar :

Bir kıza birden fazla tıklayarak puan alma... (Magiclikc'i uyardım bu açık kapıtıldı)
Zamanı durdurarak saniyeyi işletmeden puan alma (Magiclick'i uyardım bu açık kapatıldı)
oyun kodlarına Ram üzerinden müdahele edilerek puan alma (Magiclick'i uyardım bu açık kapatıldı)

aklıma gelenler sadece bunlar , biraz daha vardı sanırım , bu arada magiclick ben söyledim diye kapattı demiyorum açıkları ama ben buldukça kendileriyle paylaştım adil bir yarışma olması gerektiği için , birtane daha biliyorum şuan açık ama onu paylaşmam ayrıca kullanmadığım gibi başkalarınında kullanmaması için , hak eden kazansım diyorum , ütopik rakamlar her zaman çıkacaktır onlarda eminim olabilecek yani silinmeyecek puanları biliyorlardır , belkide ilk 6 'da bulunan kişilerden bazıları yapıyordur yada kampanyayı yeni duyan bir uyanık hemen atlıyordur , ne diyebilirim ki !
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2009, 22:33:30 Gönderen: sielanmucuk »

Çevrimdışı elninom

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #239 : 14 Mayıs 2009, 22:38:16 »
Yarışma başladığından beri takip ediyorum. Temizlik yapıldığında ilk 6da hep aynı isimler kalıyor.Boşuna 27 Mayısı beklemesinler versinler onlara bitsin artık.Bunca zamandır yeni birisinin o listeye de eklenmemesi akıllara acaba yakınlarına mı verecekler hediyeyi diye düşündürüyor.Eğer isminiz yeniyse hileli yada hilesiz ne kadar puan yaparsanız yapın silineceksiniz boşuna kasmayın bence