SIELANMUCUK
senin bir konuda fikrini almak isterim.
hile yapan insanlar yapılabilecek eşiği görüp de neden hala uçuk puanlar alıyorlar?
istedikleri gibi kodlayamıyorlar mı acaba?
merak ettim, bilgilendirirsen sevinirim.
Tabii ki severek cevaplarım
Onların yaptıkları deneme yanılma yani silmezlerse orada kalırım anlamında , yada üstteki hilesiz kişielere inat bunun nasıl yapılabileceğini göstermek yada kendi egolarını tatmin etmek eğer unutmadıysam sanırım bütün kızlardan 4950 puan alabilirsin + 6000 derseniz 10950 yapar eğer arkadaşlarınıda eklersen orada 11450 görürsün , ve görmüş görebileceğini en yüksek nokta şuan itibari ile 11450 'dir , daha önce 22.000 - 55.000 bile yapıldı çünki açığı vardı , sadece benim kimseden duymadan keşfettiğim açıklar :
Bir kıza birden fazla tıklayarak puan alma... (Magiclikc'i uyardım bu açık kapıtıldı)
Zamanı durdurarak saniyeyi işletmeden puan alma (Magiclick'i uyardım bu açık kapatıldı)
oyun kodlarına Ram üzerinden müdahele edilerek puan alma (Magiclick'i uyardım bu açık kapatıldı)
aklıma gelenler sadece bunlar , biraz daha vardı sanırım , bu arada magiclick ben söyledim diye kapattı demiyorum açıkları ama ben buldukça kendileriyle paylaştım adil bir yarışma olması gerektiği için , birtane daha biliyorum şuan açık ama onu paylaşmam ayrıca kullanmadığım gibi başkalarınında kullanmaması için , hak eden kazansım diyorum , ütopik rakamlar her zaman çıkacaktır onlarda eminim olabilecek yani silinmeyecek puanları biliyorlardır , belkide ilk 6 'da bulunan kişilerden bazıları yapıyordur yada kampanyayı yeni duyan bir uyanık hemen atlıyordur , ne diyebilirim ki !