0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse Gizem birlkte oynarzzz Esracm foto için bi sen tsk etmssn bende sana tsk ederm ayıpsın artık beraber oynuycaz tabikiiii yanında getir tenefüslerde fal bakarzzzz tabi tabi fal pişti batak king Allah ne verdiyse
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse Gizem birlkte oynarzzz Esracm foto için bi sen tsk etmssn bende sana tsk ederm ayıpsın artık beraber oynuycaz tabikiiii yanında getir tenefüslerde fal bakarzzzz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse Gizem birlkte oynarzzz Esracm foto için bi sen tsk etmssn bende sana tsk ederm ayıpsın artık beraber oynuycaz tabikiiii
neyse Gizem birlkte oynarzzz Esracm foto için bi sen tsk etmssn bende sana tsk ederm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintekrar tekrar göndermeyi kabul ediyorsa süper yaa bnde öyle yapayım bi sonraki sınavda sen bikeremi yolluyorsun olmaz canım benim dün günlük tweet limitim bile dolmuştu son 15 dk yazamadım kazanamam diyordum ama olmuş yine sen bidahaki sınava devamlı yolla
tekrar tekrar göndermeyi kabul ediyorsa süper yaa bnde öyle yapayım bi sonraki sınavda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintekrar tekrar göndermeyi kabul ediyorsa süper yaa bnde öyle yapayım bi sonraki sınavda sen bikeremi yolluyorsun olmaz canım benim dün günlük tweet limitim bile dolmuştu son 15 dk yazamadım kazanamam diyordum ama olmuş yine sen bidahaki sınava devamlı yollaevt yaa bi defa yazıp gönderiyorm şansa diye hiçbiri de tutmamıştı bi daha ki sınavı iple çekiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse Gizem birlkte oynarzzz Esracm foto için bi sen tsk etmssn bende sana tsk ederm ayıpsın artık beraber oynuycaz tabikiiii yanında getir tenefüslerde fal bakarzzzz tabi tabi fal pişti batak king Allah ne verdiyse yaaa bende batak oynıcam cook severim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse Gizem birlkte oynarzzz Esracm foto için bi sen tsk etmssn bende sana tsk ederm ayıpsın artık beraber oynuycaz tabikiiii yanında getir tenefüslerde fal bakarzzzz tabi tabi fal pişti batak king Allah ne verdiyse yaaa bende batak oynıcam cook severim evettt batağa son 4.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneyse Gizem birlkte oynarzzz Esracm foto için bi sen tsk etmssn bende sana tsk ederm ayıpsın artık beraber oynuycaz tabikiiii yanında getir tenefüslerde fal bakarzzzz tabi tabi fal pişti batak king Allah ne verdiyse yaaa bende batak oynıcam cook severim evettt batağa son 4. ben de gelıyorum dedım de hıc gene gorulmedı