zhuahuahahuhuaua kazandım holeyyyyy

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzhuahuahahuhuaua kazandım holeyyyyy
abı vazgectım twıtterdan kovalayım senı

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin88 i kim dediuydum bende size
)))
hayalkuzum henüz soru çıkmadan yazdı onu..Neden yazdı bilmiyorum..

kusura bakmayın ya ama sizde ne arkamdan geliyorsunuz yahu
 kusura bakmayın ya ama sizde ne arkamdan geliyorsunuz yahu  koyun sürüsü gibi olduk mübarek bayrama da az kaldı bizi kessinler bari
 koyun sürüsü gibi olduk mübarek bayrama da az kaldı bizi kessinler bari  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzhuahuahahuhuaua kazandım holeyyyyy
abı vazgectım twıtterdan kovalayım senıbeni twitera alıştırmaya çalışıyodun alıştım işte all
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzhuahuahahuhuaua kazandım holeyyyyy
abı vazgectım twıtterdan kovalayım senıbeni twitera alıştırmaya çalışıyodun alıştım işte all sen genemi mause kazandın Armağannn
sen genemi mause kazandın Armağannn

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzhuahuahahuhuaua kazandım holeyyyyy
abı vazgectım twıtterdan kovalayım senıbeni twitera alıştırmaya çalışıyodun alıştım işte all sen genemi mause kazandın Armağannnbu sefer 8 gb flash kazandım
sen genemi mause kazandın Armağannnbu sefer 8 gb flash kazandım