0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasıl ben foto cekerken kı rezıllıge bak...o zıgonu alaymısım ordan...Allahım rezıllık valla...dıkkatsız adamın bırıyım ben :=) ya kübra baktım senin fotoda hiç absürt bişi yok ne istiyorsun emektar zigondan
asıl ben foto cekerken kı rezıllıge bak...o zıgonu alaymısım ordan...Allahım rezıllık valla...dıkkatsız adamın bırıyım ben :=)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh ya ilk gördüğümde yollasaymışım dolmuştur diye yollamamıştımm şimdi biraz geç oldu sanırım17.43 te açılmış, 18.02 de gönderdim, ama ilk 20 de yokum Kazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın şemsiyelerini.Teşekkür ederiz. Darısı başınıza
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh ya ilk gördüğümde yollasaymışım dolmuştur diye yollamamıştımm şimdi biraz geç oldu sanırım17.43 te açılmış, 18.02 de gönderdim, ama ilk 20 de yokum Kazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın şemsiyelerini.
tüh ya ilk gördüğümde yollasaymışım dolmuştur diye yollamamıştımm şimdi biraz geç oldu sanırım
gördn mu canım t boxtan kazanmssn uzulmee