vallahi annem adına alışveriş yaptım malum kredi kartı yok bu suç değil ürünleri gönderecek olmaları güzel alamayanlar için üzüldüm
kısa günün karı 3 tane tava bir makarna tenceresi ve sabahlık aldım bunada şükür
telefon numarası için de uyandırdılar buydayı

ben de istediklerimi aldım göndereceklerini sanmıyorum ama
face sayfasına 4 spiaris verdim diyen buradan mı acaba :] cok dokunmus adamlara
Arkadaşlar üyelik iptali var hesabım kısmında herkes üyeliğini iptal eder olur biter
inş. aldıklarımız gelir ama çok kapılmayın bu hayale ! ..yarışmalarından kazandığım 20 TL çeki bir siparişte kullanmıştım ! 1 ay sonra gelebildi..Onlara ulaştım önce ulaşana kadar 15 gün geçiyor zaten gerisini siz düşünün !
daybuyday gönderir

yaklaşık 3 ay önce çek birleştirme olayı vardı, sonradan farkedip kapattılar ama yinede çekleri birleştirenlerin aldıklarını yolladılar.
daybuyday gönderir
yaklaşık 3 ay önce çek birleştirme olayı vardı, sonradan farkedip kapattılar ama yinede çekelri birleştirenlerin aldıklarını yolladılar.
sıkıntı tedarik aşamasında
tedarik edebilirse yollar
daybuyday gönderir
yaklaşık 3 ay önce çek birleştirme olayı vardı, sonradan farkedip kapattılar ama yinede çekelri birleştirenlerin aldıklarını yolladılar.
benim Kiğılı marka tshirtün gelmesi 1 ay sürdü ... (:
daybuyday gönderir
benim Kiğılı marka tshirtün gelmesi 1 ay sürdü ... (:
evet kargo durumu gerçekten aşırı yavaş, çekleri birleştirip 2 tane nike şort almıştım 3 haftada gelmişti

hatta daha çokta olabilir.