ben kullandım şimdi.. armağan çok tşk ederim resimli anlatımın için.. konuyu açan arkadaşa da ayrıca tşk..
en kızlara klozet adaptörü aldım seneye wc eğitimi başlıycak.. bide body aldım mecburen kargo dahil 7.70 tl.. bu fiyata asla alamazdım 
ben de 7.70e hem de 12 taksit kizima ve ogluma tshirtler aldim
ben bundan aldım kızlar 4lü set diyor ama ayrıntılı resim yok gelince görürüz artık
pembeside var
bir de tava aldım 30,80+4,90
5,70 ödedim ikisine
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
kredi kartımıı ? banka kartı ise kabul etmiyo çoğu yer. bide internet kullanımına açıkmı kartınız
banka kartı ama aradım az önce müşteri hizmetlerini internet kullanımına açık bir sorun görünmüyor dedi acaba site mi kabul etmiyor
banka kartını heryer kabul etmiyo malesef
Kayit olun veya giris yapin BUNU ALDIM
NİYE ALDIYSAM 
bende aldım birde sabahlık aldım 100 el den inmiş inşallah kalitelidir
klozet adaptörlerini kim bitirdi ya hepsi bitmiş
ben bundan aldım kızlar 4lü set diyor ama ayrıntılı resim yok gelince görürüz artık
pembeside var
bir de tava aldım 30,80+4,90
5,70 ödedim ikisine
Kayit olun veya giris yapin
bende pembesini alıyorum burada ayrıntıları var
Kayit olun veya
giris yapin
arkadaşlar ben çek aldım paylaşım yapan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler ama kredi kartımı kullanmaya korkuyorum limango yüzünden.geçen alışveriş yaptım 21 inde kargo bedavayken 22:00 gibi aldım ve çok eminim.ama 00:45 de göstermişler alışverişi ve kargo bedeli almışlar.artı bankada alışverişim 21 inde gözükürken limangoda 22 sinde diyo.birde ayır 4 ünde 3 tl çekmişler karttan.aradım ama geri döncez diyolar.birde aynı gün hediye çekiyle kargo kullanılmıyomuş.çok saçmaladılar yani.konuyu burda yazdım ama yeri gelmişken paylaşim istedim.
bende de sanal kart yok..kredi kartı versem mi acaba ?endişeliyim çünkü siteyi hiç duymamıştım.kapıda ödeme yok değil mi
1 sabahlık
1 makarna tenceresi
6,60 tl ye 3 tane tava aldım