0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2.gün şarjlı süpürge istiyorum yoksa ha babam koca süpürgeyi açmaya devam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2.gün şarjlı süpürge istiyorum yoksa ha babam koca süpürgeyi açmaya devam bende onu istiyorum valla inşallah kazanırız tost makinasıda olur bunlar cok ıhtıyaclarım ınsallah cıkarlar 4 katılım vardı kaldı 3
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2.gün şarjlı süpürge istiyorum yoksa ha babam koca süpürgeyi açmaya devam bende onu istiyorum valla inşallah kazanırız tost makinasıda olur bunlar cok ıhtıyaclarım ınsallah cıkarlar 4 katılım vardı kaldı 3 inşallah canım,gönlümüzden geçen hediyeler çıksın..fritöz de çok güzel çocuklar bayılıyo pattis kızartmasına
hiç ihtiyacım yokken 16 lira bayıldım 2 temizleyiciye,gerçi annem 1 yıl kullanırsın diyor ama..çıkmazsa ağlayabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç ihtiyacım yokken 16 lira bayıldım 2 temizleyiciye,gerçi annem 1 yıl kullanırsın diyor ama..çıkmazsa ağlayabilirim 16 liramı ne kadar pahalıya almışsınız