0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ahhh sonunda kazanmışımmmm tebrikler diğer kazananlara nilgun hanim bosverin tshirtleri siz bence piyango alin masallah bugunlerde cok sanslisiniz tebrikler bebislere de
ahhh sonunda kazanmışımmmm tebrikler diğer kazananlara
ha bide adres felan verecekmiyiz mail mi gelecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha bide adres felan verecekmiyiz mail mi gelecek size mail yollaycaklar oradaki linkten uye olup adres bilgilerinizi yazacaksiniz 12 eylulden sonra da yollanacak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha bide adres felan verecekmiyiz mail mi gelecek size mail yollaycaklar oradaki linkten uye olup adres bilgilerinizi yazacaksiniz 12 eylulden sonra da yollanacak adres bilgisini Tc olmadan onaylamıyor ama yaaa bnde vermek istemiyorm. Daha önce adres yazmıştık o geçerli değil mi ki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinha bide adres felan verecekmiyiz mail mi gelecek size mail yollaycaklar oradaki linkten uye olup adres bilgilerinizi yazacaksiniz 12 eylulden sonra da yollanacak adres bilgisini Tc olmadan onaylamıyor ama yaaa bnde vermek istemiyorm. Daha önce adres yazmıştık o geçerli değil mi ki?ben tc yazmadim adresi yazdim