Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hayır 6-8, 2-4 de anne sütü içmese bile sıvı mamalar içebilir katı besine vücut hazırlıklı değildir..ya enavci hanım benimki dogruymuş![]()
hatta ilk dogarken hurma bile veriyorlar çocuga
![]()
yine mi yanlış oldu ama biz hurma vermiştik çocuga
hurma niyeki merak ettim sözten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hayır 6-8, 2-4 de anne sütü içmese bile sıvı mamalar içebilir katı besine vücut hazırlıklı değildir..ya enavci hanım benimki dogruymuş![]()
![]()
yine mi yanlış oldu ama biz hurma vermiştik çocuga
hurma niyeki merak ettim söztensünnet bildigim kadarıyla tabi tamamını vermiyoruz agzında ezecek kadar![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
![]()
yine mi yanlış oldu ama biz hurma vermiştik çocugaya nasil dogru dunya saglik orgutu 4-6 diyor neyse
sozten tabiiki sedece anne sutu verilir yeni dogmus bebege
burada sanirim bu konuda benim rekorum var guiness'e girebilirim
ikizlerim 40 ay emdiler
her zaman anne sutunu savunuyorum
4-6 olabilir ek mamalar falan var