arkadaşlar benimde 20 lik çekim var kullanamıyom ...oğluşuma 14,90 bebek takımı begendim olmadı ..

kredi kartı olmadıgı için fazlada ürün alamadım çek kaldı..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbasic ürünlerini soruyorsanız satın al dedikten sonra alt kısımda çıkıyor
ayrıca sistemimi değiştirmişler anlamadım cep teline onay kodu filan geliyor öyle alınabiliyor
çanta aldım en sonunda yaşasın

ayrıca sistemimi değiştirmişler anlamadım cep teline onay kodu filan geliyor öyle alınabiliyor 
o güvenlik için yapılan bir uygulama. yani senin kartını başkası kullanmasın diye. çünkü çalınan kartlarla en kolay netten alışveriş yapılabiliyor. bence güzel bir uygulama.
alıcak hiçbişey bulamadım yaaa
alıcak hiçbişey bulamadım yaaa 
aslında kargoyu neden bedava yaptıkları belli. bugünkü ürünlerin fiyatları çok uçuk. çantalar uygun tabi zevkine göre bulabilirsen. uzun zamandır ihtiyacım vardı. zor zar bir tane buldum kendime göre. hepsi tükenmiş :/
bugün 10 tl indirim vermio sizde de öyle mi

o kadar dolaştım çıkmadı bitek dysonda 100 tl indirim var onlarda en düşük 799 TL
bugün vermez benimde daha önceden vardı eylül başına kadar kullanabileceğim onu kullandım birde. epey karlı oldu. 50 tl lik çantayı 15 tl ye aldım. birtek 7 lira kargo çeki verdi alışverişten sonra o kadar.
saolsun sansperim haber verdii 11.90 a mause varmıs 2 tl ye geliyor ona bakabilirsiniz ben aldım
limango ceki olan bana gönderebilir mi cok sevinirim tesekkürler ederim