0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nasıl olduğunu okudum..bankamatik kartıyla ya da kredi kartı ve şifresi ile giriş yaptığınız zaman ekranda facebook kampanyamıza katılmak ister misiniz? sorusuna evet cevabı veren müşterilere takip eden 3 iş günü içerisinde banka sisteminde kayıtlı cep telefonuna bir sefere mahsus ücretsiz sms ile gönderilecek olan kampanya referans kodunu facebook sayfasındaki kampanya ekranına girenlere 1 çekiliş hakkı verilecekmiş...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnasıl olduğunu okudum..bankamatik kartıyla ya da kredi kartı ve şifresi ile giriş yaptığınız zaman ekranda facebook kampanyamıza katılmak ister misiniz? sorusuna evet cevabı veren müşterilere takip eden 3 iş günü içerisinde banka sisteminde kayıtlı cep telefonuna bir sefere mahsus ücretsiz sms ile gönderilecek olan kampanya referans kodunu facebook sayfasındaki kampanya ekranına girenlere 1 çekiliş hakkı verilecekmiş...Dün denedim böyle bir mesaj çıkmıyor ekranda.
kime sorduysam çıkmıyor siz enasıl çıkıyor arkadaşım ? bunu anlamadım biz mi garibiz yoksa senmi?