maılı nereye atıcaz acaba bulamadımda bırde ne yazmam lazım 
yaw ilk kez birşey kazanmış gibi davranıyonuz 
MAGGI® Ramazan Sepeti kazanan okuyucularımız sepetlerin gönderilmesini istedikleri adres ve iletişim bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine isimleri açıklandıktan sonra en geç 7 gün içerisinde mail atarak bildirmelidir.
Facebook kullanıcı adı olarak görünen isim ne ise sepetin kargo yapılacağı isim bu kabul edilecektir. Gerçek olmayan facebook kullanıcı isimleri ile yarışmaya katılan ve kargo adresi olarak başka isimler veren kullanıcılar yarışma içerisinde değerlendirilmeyecektir. (Kampanya isimleri de buna dahildir) Teşekkürler.
maggıyı ılk kazandım tabıkıde

napım sayfalar cok fazla bak bak bulamadım faceyede bakamıyorum
benim maggi sepetlerim oldu makyaj sepetleri

çok seker olmus bayıldım kuzummmm
12. gün kazananıyım böyle gecikiyor mu gönderiler yoksa bazı kişilerde mi sorun oluyor
Yarışmamızda hediye kazanan ve adresini mail ile bildiren tüm okuyucularımıza 12 saat içerisinde "Adresiniz alınmıştır." şekinde teyit maili gönderilmektedir. Adresinizin bize ulaşıp ulaşmadığını bu şekilde kontrol edebilirsiniz. 12 saat içerisinde teyit mailini almazsanız tekrar mail gönderebilirsiniz. Adresler bize ulaştıktan sonra adreslerin bulunduğu il ve ilçeye göre sepetlerin teslim süreleri 3 ila 7 iş günü arasında değişmektedir. İlginize teşekkür ediyoruz.