Gönderen Konu: 3.Geleneksel "Bizim Elimiz Armut Toplamıyor" Çekilişi - Hediyesi Sürpriz - 21:00  (Okunma sayısı 15042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
arkadaslar benim hatirladigim ilk kez sozten lipton yarismasi icin foto dagitmak icin mini yarismalar yapmisti tartisma bitmistir ;D

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar benim hatirladigim ilk kez sozten lipton yarismasi icin foto dagitmak icin mini yarismalar yapmisti tartisma bitmistir ;D

o zaman sözten öncüsü :D
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
dün ekstra çekiliş hakkı kazanamamıştım teşekkür ettiğim halde.buna da teşekkür butonuna bastım,belirtmek isterim....

Bizim de elimiz armut toplamıyor. :)

süre bittikten sonra basmıştın.

mesajı yazdığım zaman basmıştım.neyse problem değil.sadece söylemek istedim. :) bizim de elimiz armut toplamıyor derken herhangi birşey yazmak adına söylemiştim.herhangi bir tepki değil yani.yanlış anlaşılmasın... :)

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
dün ekstra çekiliş hakkı kazanamamıştım teşekkür ettiğim halde.buna da teşekkür butonuna bastım,belirtmek isterim....

Bizim de elimiz armut toplamıyor. :)

süre bittikten sonra basmıştın.

mesajı yazdığım zaman basmıştım.neyse problem değil.sadece söylemek istedim. :) bizim de elimiz armut toplamıyor derken herhangi birşey yazmak adına söylemiştim.herhangi bir tepki değil yani.yanlış anlaşılmasın... :)

:) yanlış anlamadım ki. otomatik cevap vermeye başlayınca cevabım biraz hızlı ve ilgisiz olmuş, özür dilerim :)
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
ben yanlış anlaşılmalar silsilesi yarattığım için özür dilerim. :)

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Ohh sonunda bi çekilişe yetiştimmm artık kazanamasamda gam yememm  :P
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
 ;D ;D ;Dyorum ;D ;D ;D >:( >:( ::) ::) :P :P :-[ :-[ :'( :'( ;D ;D ;D pisikolajim bozul duysal halimi yansıttım!!

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
son 2 buçuk saat  ;D

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
Konu ismi nasıl da çekiyor insanı,isim babasını can-ı gönülden tebrik ederim..Bu arada ilk 2 si ne zaman yapıldı yahu  :o

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Konu ismi nasıl da çekiyor insanı,isim babasını can-ı gönülden tebrik ederim..Bu arada ilk 2 si ne zaman yapıldı yahu  :o

İsim babası benim :D Dün yapıldı.