benim de 2 tabak alacagım var
Bende 3 tane alıcam ama burda hiçbiyerde yok nedense
piyasadan çekme kararı aldılar..şuan gelen ürünler promosyonsuz ürünler..belki bakkallarda yada mini marketlerde bulabilirsin..çünkü bu tip yerlerde satış biraz daha durgun...
piyasadan çekme kararı aldılar..şuan gelen ürünler promosyonsuz ürünler..belki bakkallarda yada mini marketlerde bulabilirsin..çünkü bu tip yerlerde satış biraz daha durgun... 
Arkadaşlar bu tepsilerden alan 1 kişi dahi görmedim, duymadım tamamen fiyasko bir kampanyaydı.
Arkadaşlar bu tepsilerden alan 1 kişi dahi görmedim, duymadım tamamen fiyasko bir kampanyaydı.
bro 12 adet sadece ben aldım..markete gelen müşterilerime de ilk partiyi dağıttım..sırf bu kampanyadan dolayı Coca-Cola çok sattım Ramazan boyunca... (:
ben birtane alabildim mahalle bakkalından 300 tane alacak var ama 20 tane getirdiler dedi. güzelde bir tabak
ben birtane alabildim mahalle bakkalından 300 tane alacak var ama 20 tane getirdiler dedi. güzelde bir tabak
o sıkıntı giderildi işte..ilk başta karşılayamadılar ama uzun da sürse telafi de ettiler..yakın zamanda herkes tabağına kavuşacak..ilk partide bana da 55 tane tabak gelmişti... (:
Benimde 8 tane var bekle ki gelsin kaç ay oldu
valla tabaklar on numara ben çok beğendim. kapak bulsamda alsam birkaçtane daha fazla olan varsa gönderse ya bana kargoyla haha
Benimde 8 tane var bekle ki gelsin kaç ay oldu
Danışma Merkezi: 0800 261 19 20 ..
artık ara da sizin o taraflara da gelsin..sizin bölgenin merkezi yaşadığın kent..bölge olarak ilk sizin şehre gelecektir brocan.. (: