Gönderen Konu: Ne yemek pişirsek  (Okunma sayısı 11280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı choıce1985

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Ne yemek pişirsek
« Yanıtla #20 : 01 Nisan 2009, 14:40:43 »
arkadaşlar dün akşamdan  sulu köfte vardı sonra  salçalı  köfte yaptım yanınada pilav bu akşamda cacık isteyene ev yapımı lahana turşusu seçime bağlı

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 01 Nisan 2009, 15:38:28 »
evet hanımlar bugün ne var menüde
ben dün akşam güzel bi saç böreği yaptım ayranla iyi gitti valla bugünde anneydim artık o ne yaparsa
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı cemrem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 02 Nisan 2009, 02:11:00 »
valla içinizde en rahatınız benim galiba.kocayı şutladık.ne yemek derdi kaldı ne bişiy...((
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 02 Nisan 2009, 11:40:24 »
valla içinizde en rahatınız benim galiba.kocayı şutladık.ne yemek derdi kaldı ne bişiy...((

ay deme öyle kıyamam ben kocama ya ;)

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 02 Nisan 2009, 21:26:01 »
hako65  öncelikle  teşekkür ederim  böylesine  güzel  insanın iştahını  açan bir  konu  başlattığın için çünkü başta ben ve bir kaç kişi daha  var  forumda  rejimdeydik ama  şimdi  siz  böyle yemek  çeşitlerini  yazarsanız tatlı  çeşitlerini  yazarsanız  :D :D ve  biz  akşam  yemeği  saati  geldiğinde  az yağlı  tuzsuz çoban  salatası  ile  karşılaşınca tabiki  insana  koyuyor  nedemek istediğimi  anladınız  herhalde  açım  ben yaaaaaaaaa :D :D
;)

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 02 Nisan 2009, 21:29:07 »
hako65  öncelikle  teşekkür ederim  böylesine  güzel  insanın iştahını  açan bir  konu  başlattığın için çünkü başta ben ve bir kaç kişi daha  var  forumda  rejimdeydik ama  şimdi  siz  böyle yemek  çeşitlerini  yazarsanız tatlı  çeşitlerini  yazarsanız  :D :D ve  biz  akşam  yemeği  saati  geldiğinde  az yağlı  tuzsuz çoban  salatası  ile  karşılaşınca tabiki  insana  koyuyor  nedemek istediğimi  anladınız  herhalde  açım  ben yaaaaaaaaa :D :D
yalnız değilsin sözde ben de rejimdeyim ama takan kim habire yiyorum
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı cemrem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 03 Nisan 2009, 00:23:37 »
afiyet bal şeker olsun arkadaşlar.vallahi yazılan yemekler iştah açıyor...)) sağolun.

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 03 Nisan 2009, 10:26:29 »
Alıntı
hako65  öncelikle  teşekkür ederim  böylesine  güzel  insanın iştahını  açan bir  konu  başlattığın için çünkü başta ben ve bir kaç kişi daha  var  forumda  rejimdeydik ama  şimdi  siz  böyle yemek  çeşitlerini  yazarsanız tatlı  çeşitlerini  yazarsanız    ve  biz  akşam  yemeği  saati  geldiğinde  az yağlı  tuzsuz çoban  salatası  ile  karşılaşınca tabiki  insana  koyuyor  nedemek istediğimi  anladınız  herhalde  açım  ben yaaaaaaaaa 

Amannn üç günlük dünya yeyin gayrii ;D
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)