ben de 12 katılım yaptım,yemek takımı bir yana,bu kampanya da ipana+blendax 3.99 a satıldı
belkide bu imkan bir daha hiç bir markette olmayacak genel ipana çekilişinin bu günler tam ateşli zamanı.
ben ipana alamadım vermediler yaa ona sinir oldum

1 katılım yaptım ynede haklısın cidden cok uygun fiyata satıldı
Carrefourda su anda 5,20 sadece blendaxın fiyatı..
sabit telefonum yok, yarın arayacaklar olan Gülbeyaz ÇOKSEYREK'i sorabilirler mi? 4 katılım yapmıştım tek karta.
ben de 12 katılım yaptım,yemek takımı bir yana,bu kampanya da ipana+blendax 3.99 a satıldı
belkide bu imkan bir daha hiç bir markette olmayacak genel ipana çekilişinin bu günler tam ateşli zamanı.
vermek zorundalar...fişi müşteri ilişkilerine gösterip muhakkak alman lazım.ben de geç aldım
diş macunlarını ama dediğim gibi bırakmamak gerekir ipana anti-çürük 50 ml 2.90 a satılıyor.
vermek zorundalar...fişi müşteri ilişkilerine gösterip muhakkak alman lazım.ben de geç aldım
diş macunlarını ama dediğim gibi bırakmamak gerekir ipana anti-çürük 50 ml 2.90 a satılıyor.
gidip bana verilmedi diye uyarayım mı? fişi saklıyorum hala
9 kartla katılşmım bende hesap ettim.Ama sayısal olarak çok fazla katılımım.Ama dedğin gibi bu fiyatı bulmak başka yerde imkansızdı blendax için..
üstad bizim burda 1 tane carrefour var oda karşıyaka da yani en az 1 saat de gidiliyor otobüsle,
böyle olunca gittiğinde mesela 5 karta alıyorsun ama hepsi peşpeşe katılım oluyor.işte böyle
değil de imkan varsa carrefour yakınsa üşenmeyip her gün farklı saatlerde katılım bence kazandırır.
Ben farkli zamanlarda yaptim zatem.Ama eminim kartlar sisteme girilmedi ondan oldu.
Ben farkli zamanlarda yaptim zatem.Ama eminim kartlar sisteme girilmedi ondan oldu.
Kartı okutunca fiyat ekranında isim çıkıyor, geçen tesadüfen gördüm, benim kartı kayıt etmişler artık gönül rahatlığıyla katılabilirim kampanyalara gerçi bu kartlı kampanyalar bana hitap etmiyor ama 1-2 katılım yapmakata yarar var.
Bende isimler gözukmuyordu hala.Olmuycağını oradan anladım.Eşiminkinde gözuksede ona çıkmamış.Ayrıca arkadaşlar hediyeler carrefoursa kartta belirtilen adreslerinize direk yollanıcak.Herhangi bir şey yapmıycakmışsınız..