Kampanyalar > Biten Kampanyalar
1.000 ci Üye çok özel bir Ödül!!
marvin:
bitir şu kampanyayı da sen de kurtul biz de kurtulalım yahu
3 aydır başımızın etini her forumda yiyosunbi burberry bi givenchy bi parfümdeolay niki ile
1000 tane üyeyi toplayamadın siteye ddinip duruyosun
sanki dünyaları veriyo bir de
1000 de 5 ihtimal
parfumdeolay:
Bende bir an önce bitmesinden yanayım , Belki bu eleştirel yazınız bizim içinde şu bakımdan faydalı olmuştur.
**, hergünkampanya ,promosyonKAP Sitelerine Banner Reklam verdik, Sponsor olduk ,
amacımız daha çok geniş kitlelere farklı farklı kesimlere hitap etmek sitemizin tanıtımını yapmak, bunun içinde
ciddi ciddi para harcadık , Gazoz kapağı dağıtmıyoruz Orjinal Parfüm veriyoruz. Üye sayısının tamamlanmamış olması ilan verdiğimiz sitelerin etkisizliğinden de kaynaklandığını görüyoruz..
Bahsettiğiniz üzerine çeşitli formlarda web sitelerinde ilanlarımızın hep aynı kişiler tarafından okunması, zaman zaman tanıtımlarımızı baltalama girişimleri (daha önce ** formunda buna benzer örnekler oldu ) bazende böyle şikayet konusu yapılması formların üyelerin bir kısmının hep aynı kişiler olduğu görülmektedir..
SİTE YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE. !
Bu formlarda belirtilen gerçek üye sayısı konusunda derin şüphelerimiz oluşmuştur.. Bu siteden bundan sonra yapacağımız Sponsorluk tekliflerimizi Projelerimizi geçici olarak askıya alıyoruz..
Bu bağlamda bundan sonraki tanıtımlarımızı daha fazla fedakarlık göstererek daha çok reel üye sayısına sahip
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sitelerine ilanlarımızı kaydırmayı düşünüyoruz..
Saygılarımla.
neron54:
iyi yaparsınız ben de rahatsız oluyordum zaten... orjinal parfüm veriyormuşsunuz ... haber1903 sitesi 2 ayda tam 40 tane orjinal forma dağıttı. üstelik günlük hiti 1000 i geçmeyen bir site.. siz 1000 bin üye toplayıp bir tane heidye vereceksiniz sonra da gazoz kapağı dağıtmıyoruz diyeceksiniz... ne güzel iş... reste rest...
parfumdeolay:
Biz bu formla yaklaşık bir aydır yeni tanışıyoruz..
Hediyelerimiz 1000 / 5 kişiyle sınırlı değildi ki, Hep aynı tanıtımın karşınıza çıkması promosyonların bununla sınırlı olması anlamına gelmesin, Örneğin daha önce Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin da ,
Geçmiş Promosyon menüsünden sponsoru olduğumuz ürünler görülebilir..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin TIKLA
Biz her hafta yeni bir ürün sponsorluğu yapmak için planlarımızı yapmıştık , Nitekim geçen 2 hafta içindede 2 farklı ürün verdik...Eleştri ve tenkitlere yorumlara açığız kimseye rest çekmiyoruz..
Fakat Firma Tüzel kişiliğini zedeleci şekilde ağır yorumlar yapılması karşısında Bu Formlarda Sponsorluğumuzu devam ettirebilmemiz söz konusu olamaz..
Sizlerdende bu konuda daha yapıcı Eleştriler , Pozitif Öneriler bekliyoruz.
SGY.
neron54:
neyse kardeşim.. şu ramazan günü kimseyi kırmak istemem.. öyle bi niyetim yoktu zaten.. ağır denebilecek bişey soylediğimi sanmıyorum.. en azından kendi düşüncelerimi ifade ettim.. bendende saygılar...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git