Kampanyalar > Biten Kampanyalar
1.000 ci Üye çok özel bir Ödül!!
.pink.:
kac uye kaldı arkadaslar!..
ibolya:
bende üye oldum biraz önce ama kafam karıştı şimdi benim gerçek kişi olup olmadığımdanmı şüpheleniliyo yani
parfumdeolay:
üye ol herkes çekilişe katılabilir..
03 ekimde yapılacak çekilişte şanslı talihliler açıklanacak
kafanız niçin karıştı ! ne demek istediğinizi anlayamadım ?
syg.
ibolya:
Bu formlarda belirtilen gerçek üye sayısı konusunda derin şüphelerimiz oluşmuştur.. Bu siteden bundan sonra yapacağımız Sponsorluk tekliflerimizi Projelerimizi geçici olarak askıya alıyoruz..
Bu bağlamda bundan sonraki tanıtımlarımızı daha fazla fedakarlık göstererek daha çok reel üye sayısına sahip
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sitelerine ilanlarımızı kaydırmayı düşünüyoruz..
bu şekil bi yazı yazılmış da, gerçek üye sayısı konusundaki şüphelerden bahsedilmiş, ben de diyorumki ben de üye oldum oraya benim gerçek üye olup olmadığımdanmı şüpheleniliyor onu anlayamaıdım
parfumdeolay:
ÜYE OL PARFÜM KAZAN KAMPANYASI SONUÇLANDI
Parfumdeolay.com'dan Givenchy Parfum Kazan!
1 adet Givenchy Organiza Bayan 50 Ml.Kofre Parfüm veya Givenchy Verry Vig Erkek 50 Ml. Classic Kofre Parfüm kazananlar
Gökhan Gürbüz ***.com Talihlisi
1 adet 150 ML BURBERRY LONDON ERKEK DEODORANT (1000. Parfumdeolay.com Uyesine Özel) kazananlar
Eray Yavuzaslan 1000.üye
3 adet 15 ML BURBERRY WEKEEND KİT TAKIMI (Parfumdeolay.com Çekilişi) kazananlar
Müzeyyen Buğdaylı Uye Numarası:452
Sevil Öldiç Uye Numarası:323
Sibel Demirel Uye Numarası: 832
5 adet 30 Ml. Parfüm Talihlileri (Parfumdeolay.com Çekilişi) kazananlar
Ali Hamza Duzbel Uye Numarası:822
Alper Oktemer Uye Numarası:187
Elif Emral Uye Numarası:666
Halime Karaoğlu Cenik Uye Numarası:919
Muazzez Işıl Esendir Uye Numarası:333
NOT : ÜRÜNLERİ BİR AN ÖNCE TALİHLİLERİMİZE GÖNDEREBİLMEMİZ İÇİN , KAZANAN ÜYELERİMİZİN Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin WEB SAYFAMIZDAN ÜYELİK BİLGİLERİNİ GÜNCELLEYEREK İLETİŞİM VE ADRES BİLGİLERİNİ TAM DOLDURMALARI GEREKMEKTEDİR..
AKSİ HALDE 10 GÜN İÇİNDE GÜNCELLENMEYEN İLETİŞİM BİLGİLERİ OLURSA HDİYELER YEDEK TALİHLİLERE GÖNDERİLECEKTİR..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git