0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sana tamek sepeti dolu gelmiş zaten, tekrar mı istedin , bi paket daha göndermişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsana tamek sepeti dolu gelmiş zaten, tekrar mı istedin , bi paket daha göndermişler baştan koli içinde gelmişti 4,5 tane ufak meyve suyu tameği aradım kargo parasına yazık niye gönderdiniz felan dedim ceren hanıma bağladılar ona da anattım derdimi ceren hanımda istanbula gelme ihtimaliniz varsa size sepet hediye etmek isteriz dedi 1 hafta sonra kardeşimin düğün nedeniyle istanbula gittim ceren hanım saolsun pazar günü demeyip sepeti bizzat kendisi benim bulunduğum yere kadar getirdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsana tamek sepeti dolu gelmiş zaten, tekrar mı istedin , bi paket daha göndermişler baştan koli içinde gelmişti 4,5 tane ufak meyve suyu tameği aradım kargo parasına yazık niye gönderdiniz felan dedim ceren hanıma bağladılar ona da anattım derdimi ceren hanımda istanbula gelme ihtimaliniz varsa size sepet hediye etmek isteriz dedi 1 hafta sonra kardeşimin düğün nedeniyle istanbula gittim ceren hanım saolsun pazar günü demeyip sepeti bizzat kendisi benim bulunduğum yere kadar getirdisüper valla, bravo tameğe, ben istanbuldasın sanmıştım seni yok arkadaşım ben edirnedeyim ama helal olsun tameğe karşıdan kalkıp kızcağız bana sepeti getirdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsana tamek sepeti dolu gelmiş zaten, tekrar mı istedin , bi paket daha göndermişler baştan koli içinde gelmişti 4,5 tane ufak meyve suyu tameği aradım kargo parasına yazık niye gönderdiniz felan dedim ceren hanıma bağladılar ona da anattım derdimi ceren hanımda istanbula gelme ihtimaliniz varsa size sepet hediye etmek isteriz dedi 1 hafta sonra kardeşimin düğün nedeniyle istanbula gittim ceren hanım saolsun pazar günü demeyip sepeti bizzat kendisi benim bulunduğum yere kadar getirdiBir kere daha takdir ettim cereni aferin cero gözüme girdin bu hareketinle :