Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler güle güle kullanın ozan akgünün kaç ismi var acaba belkide aramızda yazılanları okuyordur o kadar hesap nasıl girilir çıkılır ya ben acemiyim ya da beceriksizimşöyleki; mail adresi girilir şifre girilir yapılıcak yapılır çıkış tuşuna basılır ve bu böylee sürer gider anladınızmı
anlamak yetmez yapabilmek lazım ona da vicdanım elvermez bir hediye için kul hakkı yemeğe değmez
takas var mı diye msj atmış..ben de takas + hayrına oy yaz 2222 ye gönder Ozan Aygün'den 1000 sahte oy gelsin yazdım. sonra kızdı engelledi beni
geçen gün ozan aygün beni engelledi face.dentakas var mı diye msj atmış..ben de takas + hayrına oy yaz 2222 ye gönder Ozan Aygün'den 1000 sahte oy gelsin yazdım. sonra kızdı engelledi beni
![]()
güzel cevap umarım firmalar beğenili değilde başka türlü arışmalarda bulurlar.ip denetimi bile durdurmuyor bunları
geçen gün ozan aygün beni engelledi face.dentakas var mı diye msj atmış..ben de takas + hayrına oy yaz 2222 ye gönder Ozan Aygün'den 1000 sahte oy gelsin yazdım. sonra kızdı engelledi beni
![]()