0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tüm listeyi tamamladım umarım arada atladığım bir link olmamıştır..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTüm listeyi üflediğim hlde bana sadece bu arkadaşlar destek olmuşBanu Suzen DururNurşen KrnlkEmine TürkanGizem ArpacıoğluElvan YeşilbaşCanan YılmazArmağan DisHergün Kampanya CaddyNezaket BalcıÖzlem Güzeller TaşbozanMeral GülşenOnur OlgunEsra Nazan Avcı ErbozRabiye BiltekinGülcan GülKader CengizGizem GülerSuzan DoğanBurcu AktanEbru KasapÖzlem ElmacıgilMelisa UryanBurhan ÖsünHergün Kampanya Burakcandiğer arkadalşardanda bekliyorumcanım ben tüm listeyi oyladım ama adım yok burda kesinlikle 1 tane bile atlamamak için linkleri bazen 2 şer kez açtım.Niye yok anlamadım bi daha baksan ? Senin linkin hangisi?listenin sonlarına doğru esrapek face adım:miyasepekkam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTüm listeyi üflediğim hlde bana sadece bu arkadaşlar destek olmuşBanu Suzen DururNurşen KrnlkEmine TürkanGizem ArpacıoğluElvan YeşilbaşCanan YılmazArmağan DisHergün Kampanya CaddyNezaket BalcıÖzlem Güzeller TaşbozanMeral GülşenOnur OlgunEsra Nazan Avcı ErbozRabiye BiltekinGülcan GülKader CengizGizem GülerSuzan DoğanBurcu AktanEbru KasapÖzlem ElmacıgilMelisa UryanBurhan ÖsünHergün Kampanya Burakcandiğer arkadalşardanda bekliyorumcanım ben tüm listeyi oyladım ama adım yok burda kesinlikle 1 tane bile atlamamak için linkleri bazen 2 şer kez açtım.Niye yok anlamadım bi daha baksan ? Senin linkin hangisi?
Tüm listeyi üflediğim hlde bana sadece bu arkadaşlar destek olmuşBanu Suzen DururNurşen KrnlkEmine TürkanGizem ArpacıoğluElvan YeşilbaşCanan YılmazArmağan DisHergün Kampanya CaddyNezaket BalcıÖzlem Güzeller TaşbozanMeral GülşenOnur OlgunEsra Nazan Avcı ErbozRabiye BiltekinGülcan GülKader CengizGizem GülerSuzan DoğanBurcu AktanEbru KasapÖzlem ElmacıgilMelisa UryanBurhan ÖsünHergün Kampanya Burakcandiğer arkadalşardanda bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüm listeyi tamamladım umarım arada atladığım bir link olmamıştır..listeden karşılık gelmiyo ama rica etsem üfler misiniz ? Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Melek69 dahil herkesi oyladım. Ancak listede 100den fazla kişi olmasına rağmen ben dahil pek çok kişinin mumları bitmedi hala. Oylamada oy verdiğimiz bazı arkadaşlar oy vermiyorlar galiba.Daha benim 37 mumum var mesela Herkesi birbirimize destek olmaya davet ediyorum.