Raftan elektrikli bir şey alacağım zaman en arkalardan kutusu hiç bozulmamış olanlardan seçiyorum. Ön sıradakiler fazlasıyla ellenmiş, yere düşürülmüş, teşhir için çıkarılmış, çizikli, tozlu olabiliyor
Migrosun kendinden haberi yok valla bizde önce küçük olana gittik cekleri bastırdık kasaya gittik kasiyer dıyorkı bunlar bizde geçiyormu?Herhalde burda gececek sizin kıosktan bastırdıkya

neyse olmadı yapamadılar.Daha sonra dıger büyük olan mıgrosa gittik.3 kasada denettik nihayetinde biri gecırebildi.Alabildik ama sırf bu yüzden migrostan sogudum ya.Kampanya yapıyorsan bütün magazalarına haber ver kasiyerlerinde eğitim..
5m migrostan sorunsuz olarak aldım. kasiyer ilk kez temizlik malzemesinde indirim çeki geçiyorum dedi ama sorunsuz ve hızlıca halletti.1 lira verdim para üstü verdi

indirim kuponlarında okutulması gereken 2 yer var
belkide alamayanların problemi budur
5m migrostan sorunsuz olarak aldım. kasiyer ilk kez temizlik malzemesinde indirim çeki geçiyorum dedi ama sorunsuz ve hızlıca halletti.1 lira verdim para üstü verdi 
indirim kuponlarında okutulması gereken 2 yer var
para üstü verdilermi dün bana eziyet etti kasiyer ve diğer bekleyenlere kasayı filan kapattı ben borçlu kalıyorum müdürüme sormam lazım filan dedi ama sonradan halletti bir çeki bana geri verdi ama bütün ürünleri geçti anlayamadım biri sorunsuz yaparken diğerleri sorun çıkartıyor...zaten bizler migros migros gezerken çoğu haberdar oldu kampanyadan
konya ya gelmemiş daha kazandığımız ürün..
çke dediğiniz kağıdı market içinde bulunan kartı okutturduğumuz ekrandan mı aldınız??
çke dediğiniz kağıdı market içinde bulunan kartı okutturduğumuz ekrandan mı aldınız??
evet. ana sayfasında migrosms diye bişey var, ona tıklıyorsun. gelen ekrana cep te.na gelen şifreyi giriyorsun. çek basıp veriyor
sanırım artık olmuyor yani kaç defa döndürdüm ama hep de aynı yerde duruyor
tek problem işini beceremeyen elemanlar, bilinçsiz çalışanlar.