bende o kadar hzlı yapıyorum ama 3034000 puanı geçemedim bi türlü soru adedi arttımı??
deminden beri oynuyorum puanım hep sıfır yazıyor.nıye puanlar işlenmiyor anlamadım?
deminden beri oynuyorum puanım hep sıfır yazıyor.nıye puanlar işlenmiyor anlamadım?
puanı kaydetmetmezsen 0 olarak gozukur yanacagını dusundugun an veya bıtırmek ıstedıgın an kaydet
puanı kaydetmetmezsen 0 olarak gozukur yanacagını dusundugun an veya bıtırmek ıstedıgın an kaydet
bende diyorum niye hep sifır? sağol canım.
beni unutmuşlar forumda heralde iyiki bir askere gittik geldik tanıyan kimse kalmamış

ben burda olsam tebrik ederdim Tahsin

tebrikler
gülümsercim kamile gülsevdam size de tbrikler afiyet olsun
tebrikler ben buralara bile gelemedim:((
basit bir hesap : 396 soru var ...
gayet hızlı olduğumu düşünüyorum teknik açıdan da pc. hız vs.
dakikada en iyi skorum 30 soru ...
60 sn./30 soru : 2 sn soru başına...
396*2= 792
792/60=13 dk, 20 sn.
sistemsel takılmalar, zihnin duraklaması vs. bu 396 sorunun 14 dakikanın altında çözülmesi mümkün değil BENCE ... benim 14:29 luk skorumla aldığım puan 3995143... 4 milyonlu puanların açıkçası çok sağlıklı puanlar olmadığını düşünüyorum...

ha mümkün müdür

öyle diyorsanız inanmak zorundayız... bu haftanın 1. olan kişi 396 sorudan değerlendirildi diğer 6 günün birincilerine yazık oldu :)size haksızlık ettiysek bu sebepledir ah şu olasılık hesapları .... TEBRİK EDEN herkese teşekkürler... darısı emek veren herkese
2. hafta kazananlarıyla irtibata geçildimi bana daha gelen giden yok