0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tşk ederim vala ben öylesine mesaj atmıştım saol smile kod için sanada gizemli mesajını 17 sn erken gönderdiğin için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintşk ederim vala ben öylesine mesaj atmıştım saol smile kod için sanada gizemli mesajını 17 sn erken gönderdiğin için rica ederim ne demek afiyet olsun, çok kalori var zaten onda ben yemesem daha iyi (züğürt tesellisi)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintşk ederim vala ben öylesine mesaj atmıştım saol smile kod için sanada gizemli mesajını 17 sn erken gönderdiğin için rica ederim ne demek afiyet olsun, çok kalori var zaten onda ben yemesem daha iyi (züğürt tesellisi)vala kazanmak iyi bir duyguymuş bir hoş oluyor insan alışık olmayınca.avea ile cebeleşiyordum 81 tl fatura göndermişlerde müşteri hizmetleri deli etti.Sonra bunu görünce moralim düzeldi biraz Ben aslında açıkcası smile dalga geçiyor sanmıştım ama değilmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintşk ederim vala ben öylesine mesaj atmıştım saol smile kod için sanada gizemli mesajını 17 sn erken gönderdiğin için ya aslında annemede yollamadıgı smslerin ucreti yansımıs bizdemi sakayet yazsak rica ederim ne demek afiyet olsun, çok kalori var zaten onda ben yemesem daha iyi (züğürt tesellisi)vala kazanmak iyi bir duyguymuş bir hoş oluyor insan alışık olmayınca.avea ile cebeleşiyordum 81 tl fatura göndermişlerde müşteri hizmetleri deli etti.Sonra bunu görünce moralim düzeldi biraz Ben aslında açıkcası smile dalga geçiyor sanmıştım ama değilmiş Avea şikayet var, oraya yazın. Geçen ay yazdım, kendileri düşürmüştü 20 tl kadar. Şikayetimden sonra 20 tl daha düşürdüler. aveasikayet.com sanırım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintşk ederim vala ben öylesine mesaj atmıştım saol smile kod için sanada gizemli mesajını 17 sn erken gönderdiğin için ya aslında annemede yollamadıgı smslerin ucreti yansımıs bizdemi sakayet yazsak rica ederim ne demek afiyet olsun, çok kalori var zaten onda ben yemesem daha iyi (züğürt tesellisi)vala kazanmak iyi bir duyguymuş bir hoş oluyor insan alışık olmayınca.avea ile cebeleşiyordum 81 tl fatura göndermişlerde müşteri hizmetleri deli etti.Sonra bunu görünce moralim düzeldi biraz Ben aslında açıkcası smile dalga geçiyor sanmıştım ama değilmiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintşk ederim vala ben öylesine mesaj atmıştım saol smile kod için sanada gizemli mesajını 17 sn erken gönderdiğin için ya aslında annemede yollamadıgı smslerin ucreti yansımıs bizdemi sakayet yazsak rica ederim ne demek afiyet olsun, çok kalori var zaten onda ben yemesem daha iyi (züğürt tesellisi)