yanlış anlaşılma olmasın hiçbir şekilde biologun videosuna bişey söylemiyoru zaten rakibim o geçmem de çok zor demiştim ,ancak kendi adımın yanlış bir şekilde anılmasınadır yazım
bir de şiir marifeti var unutma. akrostiş hem de 
Memluk-i mucize-i diye başlayanı mı diyorsun..Ne güzel şiirdi kıyetini bilemediler.
yanlış anlaşılma olmasın hiçbir şekilde biologun videosuna bişey söylemiyoru zaten rakibim o geçmem de çok zor demiştim ,ancak kendi adımın yanlış bir şekilde anılmasınadır yazım 
Seni bilen biliyor sözten dert etme.

Biz de sahte videolar diskalifiye edildi yazınca eyvah dedik arada yanlışlıkla bizi de götürmeseler bari diye endişelenmiştik.Bu durumun senin başına gelmesi üzücü oldu tabi

Ama hepimiz senin ne kadar dürüst bir insan olduğunu fakelerle işin olmayacağını biliyoruz.Önümüzdeki yarışmalarda nasibinin bol olması dileğiyle
bir de şiir marifeti var unutma. akrostiş hem de 
Memluk-i mucize-i diye başlayanı mı diyorsun..Ne güzel şiirdi kıyetini bilemediler. 
vereyim mi
elimde belgelerin var ;
1-şiir
2-saz çalarken ve söylerken video
3-saz çalarken ses kaydı
ayıcık düşük olur, netbooku isterim
Seni bilen biliyor sözten dert etme.
Biz de sahte videolar diskalifiye edildi yazınca eyvah dedik arada yanlışlıkla bizi de götürmeseler bari diye endişelenmiştik.Bu durumun senin başına gelmesi üzücü oldu tabi
Ama hepimiz senin ne kadar dürüst bir insan olduğunu fakelerle işin olmayacağını biliyoruz.Önümüzdeki yarışmalarda nasibinin bol olması dileğiyle 
tşkkrler uryanlar cevap gelmiş
alıntı
HP Bilgisayarın Hayatındır @Selçuk Özten yarışmamızın kazananları açıklanmıştır sizin tarafınıza ait hehangi bir suçlama söz konusu değildir, birinci olan Servet Karaca isimli şansın videosunun başka bir yerden alındığının ortaya çıkması nedeniyle kendisininin kazandığı hak iptal edilmiştir. Sizin ya da kardeşinizin yüklediği videolar ile ilgili herhangi bir itham söz konusu değildir. Teşekkürler.
of ya 2.kez itham edilince kusura kalmayın @biolog ve venüsger sizin kazandığınız yerde bunu yazmak istemezdim ama sonradan yine düzeldi hay Allahım ya çok özür

Bio senden falza uğraştım kazanman için