, yarışma kararını geri aldık. Takdir edersiniz ki internette binlerce video var. Videoları tekrar değerlendirip kararımızı açıklayacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Helal olsun valla..
Düzelttirdik dostum.Aşağıda verdiğim video varya ona vermişlerdi.Ama sonuc kararını geri aldılar..
Düzelttirdik dostum.Aşağıda verdiğim video varya ona vermişlerdi.Ama sonuc kararını geri aldılar..
tşkkrler dostum daha sayfalarına bile bakamadan sadece burda yazıyorken sonucu geri aldırttın

ışık hızı veya yazma hızı budur galiba
yaw o adamı seçtilerse o adamı tanımamak imkansız. nasıl böyle bi hata yapmışlar.
HP Bilgisayarın Hayatındır Bilgisayarın Hayatındır 9. Yıl Kutlamaları’nın ikinci bölümü olan “9 Saniyelik Taklit Yarışması” dün itibariyle son bulmuştur...
Jüri üyelerinin seçimi sonucu "Barış Manço" taklitiyle Yılmaz Uryan; yarışmamızda birinci olmayı başarmıştır.
Yılmaz Uryan, HP Bilgisayar’dan bir adet HP Mini Notebook kazanmışt...ır...
Tebrik ederiz!
Ben kazanamadım.. Ama kendim kazanmış gibi sevindim.. Tebrikler biooooooo
HP Bilgisayarın Hayatındır Bilgisayarın Hayatındır 9. Yıl Kutlamaları’nın ikinci bölümü olan “9 Saniyelik Taklit Yarışması” dün itibariyle son bulmuştur...
Jüri üyelerinin seçimi sonucu "Barış Manço" taklitiyle Yılmaz Uryan; yarışmamızda birinci olmayı başarmıştır.
Yılmaz Uryan, HP Bilgisayar’dan bir adet HP Mini Notebook kazanmışt...ır...
Tebrik ederiz!
Ben kazanamadım.. Ama kendim kazanmış gibi sevindim.. Tebrikler biooooooo
vay bio vay. experden sonra şimdi de hpyi götürdü. helal olsun kardeşime.
tebrikler güle güle kullansınlar
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Sizin sayenizde oldu.
video nerde nasıl izleyecez merak ettim