Arkadaşlar burda Electro World u telefon ile arayarak şikayette bulunucak arkadaşalr vardı sonuç aldılar mı . Ben şahsen mail attım ve şikayetvar.com da yine şikayette bulundum. Tek istedğim 14 Mayıs Cumartesi Bağdat Cadddesi Galip Paşa Camii PS3 kazananın videosu idi . O günden bu yana ne video videoyu geçtim fotograf bile konulmadı , Facbook saydalarına özellikle kampanya başında an ve an kazananların videolarının Facebook üzerinden yayınlayacakalrını söyledikleri halde neden sadece 3-4 video yayınladınız diye sorup benim birebir şahit olduğum PS3 ( yazıldığı an 1. dakika oradaydım ve kimsecikler yoktu ) videosunu istedim tabii sildiler. Bu  sabahda Electro World den komik bir mail aldım değerli müşterimiz sizlerin görüşü biizm için her zaman önemlidir . Ama olaya değinme - araştırma yok. Bu gibi yollarla Electro World ile iletişime geçenlerde sonuca ulaşan doğru dürüst bilgi alabilen var mı ? 
						
					
				
					
					
keşke olumlu bi sonuç alsanız ama kılıf bulmuşlardır çoktan  
 
						 
					
				
					
					Kılıf bile bulmaya çabalamıyorlar bizim için görüşeriniz önemli diye tek bir mail açıklayıcı bilgi yok tekrar mail atıp özellikle en başta belirttkleri her kazananın videosunun konulmsının neden gerçekleşmediğni hadi onu yapamadılarsa bir tek benim 1. dakikasında gitmeme rağmen kimseyi göremediğim ilgili PS3 videosunu paylaşmalrını istiycem. Aslında bir nevi iyi oldu demek ki Electro World ile muhatap olmaya kalksak aldığımız bir üründe sorun olsa başımıza bu gelicekti. İlgisiz bir firma. Allahtan bugüne kadar ordan aldığım bir üründe sorun çıkmadı artık başka tekno marketlerde alışverişimi yapmak daha akıllıca geliyor.
						
					
				
					
					ben şahsen  birdaha  buradan birşey  almam aldığım ürünle ilgili sorun yaşadım 3 kere müşterihizmetlerini aradım  şikayet ettim kayıtoluşturduk 3 gün içinde döncez dediler 10 gün oldu aradım kayıdınız yok dediler  uğraşmadım artık 
						
					
				
					
					Çılgın Günler 2, 16 Haziran Perşembe başlıyor! Hazır mısınız?
						
					
				
					
					aboooo  yaa alamıcam yine kesinn  
 
						
Yarin burada  açıldığına gore katılabilirim 
 
						 
					
				
					
					geçen seferkinde kuzenim fukara pijamalarla gitmişti iphone alacağım diye hem rezil olduğuyla hemde 25 tl taksi parasıyla kala kaldı 
 
  
						antalyada olmuşmuydu geçen sefer