0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben dolduruyorum tam bitiminde eror veriyor arkadaşlar nasıl yapılacak bir anlatılabilecek varmı bir türlü formu tamamlayamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben dolduruyorum tam bitiminde eror veriyor arkadaşlar nasıl yapılacak bir anlatılabilecek varmı bir türlü formu tamamlayamadımValla ben yardımcı olurum ama tam olarak nerde hata veriyor.Hatanın kaynağının yazmıyo mu? sadece error mu diyo?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben dolduruyorum tam bitiminde eror veriyor arkadaşlar nasıl yapılacak bir anlatılabilecek varmı bir türlü formu tamamlayamadımValla ben yardımcı olurum ama tam olarak nerde hata veriyor.Hatanın kaynağının yazmıyo mu? sadece error mu diyo? Ya bütün herşeyi dolduruyorum kişisel bilgiler var ya çocuk sayısın felan soruyor ondan sonra eror veriyor acaba bişeyleri yanlışmı dolduruyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben dolduruyorum tam bitiminde eror veriyor arkadaşlar nasıl yapılacak bir anlatılabilecek varmı bir türlü formu tamamlayamadımValla ben yardımcı olurum ama tam olarak nerde hata veriyor.Hatanın kaynağının yazmıyo mu? sadece error mu diyo? Ya bütün herşeyi dolduruyorum kişisel bilgiler var ya çocuk sayısın felan soruyor ondan sonra eror veriyor acaba bişeyleri yanlışmı dolduruyorumphılıps ürünleri soruyo ya kaç tane diye yok die cevap ver