bu dunyadan bunun ıcın nefret edıyorum...nefret edıyorum bu dunyadan!!
ya abartmayın arkadaşlarr sonuçta bu bi yarış keyifle izleyin sadece

elden gelen bi şey olmuyo bazen
Az once havaalanindan ugurladik ellerimiz bombos
Az once havaalanindan ugurladik ellerimiz bombos
canımız sağ olsun ..olmuyorsa olmuyordur..zorlamanın da manası yok..kazanmanı çok isterdim neyse...
Kübra olayın hala etkisinden kurtulamaman gayet normal ama insanlık hali belki de acil bir durum vardı da o şekilde yollara attın kendini..bunu kimse yadırgayamaz yada sorgulayamaz..anca şaşkın şaşkın bakmışlardır...
kübra bende senin gibi olmasa dün bütüngün etkisinden kurtulamadım sürekli kazansaydım şimdi tel. le oynuyodum felan diye hayaller kuruyodum bugün acım biraz daha geçti ama yinede içimde kaldı resmen içime oturdu yani sanada geçmiş olsun daha çok kampanya var sana kampanyamı yok yaaaa
kübra bende senin gibi olmasa dün bütüngün etkisinden kurtulamadım sürekli kazansaydım şimdi tel. le oynuyodum felan diye hayaller kuruyodum bugün acım biraz daha geçti ama yinede içimde kaldı resmen içime oturdu yani sanada geçmiş olsun daha çok kampanya var sana kampanyamı yok yaaaa 
Harun hırsımdan agladım...burda herkes kızıyor ama gercekten ıcıme oturdu...hıc kımse yok dıye dusunun...bır ben bır de bonus uzun sırık sey...aynı anda gırdık ıcerı bu kosuyor ben pesıne...cıktı ben sıfreyı bılmıyorum ve Meral ı arıyorum...ben dıs kapıya cıktım telefon duzeldı calacak cocuk sıfreyı soyledı ve bayrak fılan verdler elıne...ama yok bu gece uyumam ben zaten ıcra calısacaktım tum gece kendıme kampanya arıyorum sımdı...hatta 6.cı arıyorum...5 taneye de katıldım...