Gönderen Konu: Kampanya - Oy Yalan Hile Yapan Kazanıyor  (Okunma sayısı 6962 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kampanya - Oy Yalan Hile Yapan Kazanıyor
« Yanıtla #20 : 08 Mayıs 2011, 17:30:51 »
glade e oy toplayanlara gülüyorum .. o kadar oy topla ,ne kazanıcan bi tane koku pompası neyse işte ondan . bende resim ekledim fakat baktımki kokudan başka ödül yok bıraktım ..

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #21 : 08 Mayıs 2011, 17:35:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
.....
Birde şu oyun hilecileri nasıl yapıyorlar ya aynı şkilde algoritma olayı bu kadar buı işlerden anlıyorlarsa bu yeteneklerini hayıtlı işlerde normal para kazanabilecekleri işlerde kullansınlar. Yani aslında bu algortima olayıda varsa çekilşler bile güvenilir değil demektir.
.....

Hacker programları vardır. Atıyorum aldıkları ürünlerden 5-10 şifreyi ele geçirdi, bunu programa giriyorlar program bu çekiliş kodları arasında rakam- karakter ilişkilerini aramaya başlıyor. İlişkiyi bulduğunda da sana çekiliş kodları üretmeye başlıyor. Sende bunları sisteme girip deneyeceksin.

Eskiden bir ara hackerlar böyle turkcell telsim kontör kazı kartların şifresini bulmaya çalışıyordu. Yapılır ilk mesajımda da belirttiğim gibi insan yapısı sistemler bunlar. Milyon dolarlık banka sistemlerini çökertiyorlar  :-\
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #22 : 08 Mayıs 2011, 17:37:50 »
glade e oy toplayanlara gülüyorum .. o kadar oy topla ,ne kazanıcan bi tane koku pompası neyse işte ondan . bende resim ekledim fakat baktımki kokudan başka ödül yok bıraktım ..

ben de onu diyorum, hani geçtim hadi sana özel diye kasıyorsun. Deseni falan istediğin gibi olacak değer mi yani  ??? ??? ??? Psikolojileri çökmüş artık, ne kazandıkları önemli değil  :-\

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 08 Mayıs 2011, 20:17:46 »
ben şunu anladım yarışmada tasarım resmin yorumun isterse berbat olsun çevren varsa veya hileci hurdacılık varsa içinde tamam kazndın gitti

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #24 : 08 Mayıs 2011, 20:38:23 »
ben şunu anladım yarışmada tasarım resmin yorumun isterse berbat olsun çevren varsa veya hileci hurdacılık varsa içinde tamam kazndın gitti

binlerce resime bakmamak ve yazıyı okumamak için bunu yapıyorlar. Cevahir AVM bir kampanya yaptı, jürili seçimdi. Yine Akmina jürili bir yarışma yaptı. Daha Akmina'nın sonucu açıklanmadı 6 mayısta bitti ama cevahirde bizim forumdan pek çok arkadaş kazandı. Ben Şişli'ye gittim, mağazada sergileyecek kadar güzel yazılardı.

Jüri, bilirkişi olsa böyle de olmaz, şirketler bedavaya getirmek için beğenili yapıyorlar. Uzun sürsün kampanya ama adam gibi organizasyon olsun  ;)
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2011, 20:44:06 Gönderen: sakaryazede »

Çevrimdışı Kampany13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #25 : 08 Mayıs 2011, 22:18:44 »
Arkadaşlar emeğinizin boşa gittiğinizi gördüğüme üzüldüm.Adaletsizlik maalesef dünyanın her yerinde var.Yarışmayı düzenleyenlerin ilgisizliği ve tedbirsizliği emek hırsızlarına davetiye çıkarıyor.Bu tür fazla oy toplama ve beğeni yarışmalarının bazılarında hile var.Bununda yöntemi var.Tahminimce bu insanlar kazanma için her yolu mübah gördüklerinden o yola baş vuruyorlar..

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #26 : 09 Mayıs 2011, 03:58:00 »
bende glade deyim başladıgı günden beri ve sahte oyları ilk firmayı arayarak şikayet eden kişiyim glade eliyor zaten ama hergün degil arada bir girip bakıyorlar ve sahteleri eliyorlar 3 veya 4 kere bir sürü kişi elendi yine elerler fakat süresi cok uzun 15 haziran topu topu ilk 10 kişiye temizlik ürünleri sepeti ilk 100 e tasarladıkları ürün artık ben link atmaya utanıyorum valla ama deniyorum yinede başka yarışmaları derseniz heryerde var onlar ve artık firmalar incelemek icin ugrasmıyorlar eskisi gibi alan götürüyor yani ama bu ara face hesapları kapanmaya başladı umarım gercek degilde sahte hesapların cogu kapanır bu vesile ile

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #27 : 09 Mayıs 2011, 08:11:30 »
Bundan kurtulmanin en kolay yolu, bu tarz kampanyalara katilmamak.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 10 Mayıs 2011, 14:20:16 »
Aslında bu Facebookları bende merak ediyorum i Bir ip üzrinden o kadar hesap alınması mümkün değil bu arkadaşlar organzie çalışıyor . 2-3 kişi şeklinde ama yarışmalara artık bu şekilde katılmasamda bu gibi yapanlrı her gördüğümde olabildiğince şikayet edicem. İsterse Facebookumu şikayet etsinler sorun değil yine açtırırım. Bu tür hilebazlara karşı sessiz kalmama kararı aldım. Herkes bir şikayet maili atsa firmalara zaten mutlaka sesimiz duyulur. Birde şu oyun hilecileri nasıl yapıyorlar ya aynı şkilde algoritma olayı bu kadar buı işlerden anlıyorlarsa bu yeteneklerini hayıtlı işlerde normal para kazanabilecekleri işlerde kullansınlar. Yani aslında bu algortima olayıda varsa çekilşler bile güvenilir değil demektir. Ülkmeziin insanlarına bak ne hale gelmişler. 2 kuruşluk şeyler için hak yemek artık normal gelmeye başlamış herkese.
Kimse hesap mesap almıyor. Bir sürü otomatik beğenme kodu var. Adamlar yapıştırıyorlar bloglarına veya sitelerine. Genelde milletin facebook oturumu hep açık. Ondan sonra bir link veriyorlar kalabalık sayfalara. Girdiğiniz anda otomatik beğeniyorsunuz.  Geçen gün gördüğüm çok creative bir link vardı. Adam "Atamıza küfrediyorlar, şikayet edelim diye bir konu açmış.  "  Tıklayanlar bayağı birşeyi beğeniyordu valla.  Siz bile bilmeden beğenmiş olabilirsiniz. Onun için fazla kontrol olmayabilir. Belli bir sayıya ulaştığında da linki kaldırıyor. Bazen ipin ucu da kaçabiliyor tabii ki.  Firmaların bazıları bu durumu çaktı,  başka sayfalardan gelenleri kabul etmemeye başladılar fakat onunla da birçok firma uğraşmıyor.

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 10 Mayıs 2011, 14:30:30 »
Alıntı
Facebook , o kadar sahte profiller ile doluki , bu yüzden ismini değiştiriyorum onun : Fakebook