Benim davetiyem geldi ama tek kişilik. Gidemeyecek olan arkadaş varsa davaetiyesini bana verse ne güzel olur 
veriyim ama naıl olcak ben istanbul dışıyım kimlikle kapıdan almak lazım davetiyeyi

Benim davetiyem geldi ama tek kişilik. Gidemeyecek olan arkadaş varsa davaetiyesini bana verse ne güzel olur 
veriyim ama naıl olcak ben istanbul dışıyım kimlikle kapıdan almak lazım davetiyeyi
Davetiye başkasına devredilemez diyor. Seninkini alamam herhalde. Yine de sağol 

aynen. isteyene davetiyemi verebilirim ama dışardan gelenler standdan alabilecekmiş. büyük ihtimalle kimlik karşılığı verirler.

tek kişilik mi  geldi  

..Amma da  cimri çıktılar tek başıma sap gibi mi gideyim şimdi 

zaten eşim göndermez  tek başıma ..

biraz önce geldi biletim hayallerim yerleyeksan oldu. tek kişilik yaaaa 

bana da geldi az önce tek kişilik  

toplanıp beraber mi gitsek napsak  

Benim konsere gidemeyeceğim kesinleşti. Saat 17:00 deki konser için olan biletim ile ilgilenen varsa bana özelden msj atabilir 

ilk kez kazandıgım bişi sevindirmedi beni.istanbulda degilim çünkü  keşke burdada olsaydı