ya arkadaşlar katılım nasıl olacakki acaba? sms le mi, çekiliş kuponuyla mı?
yalnış hatırlamıyorsam eğer batıkent carrefoursa içinde yeni açıldı şubesi bolca çeşit de var
50 liranın altında ayakkabı var hem de çok
arkadaşlar bu arada kusura bakmayın sitesinden bilgilerine baktım. ben akmerkezdeki başka bir kunduracı ile karıştırmışım. sitelerine baktım, ne kadar doğru bilmiyorum ama 9,90 a bile ayakkabı var. anadolu yakasında sadece optimumda şubesi var diye görünüyor. avrupa yakasında beyoğlu, bayrampaşada şubesi var görünüyor. mağaza arama biraz cins ama bakabilirsiniz.
Yol tarifi içeren kartı görmek için lütfen kartta belirtilen yere tıklayınız..
000000 Beyoğlu/ İstanbul Hüseyin Ağa Mh. İstiklal Cad. No:50-54
Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi 2.6 km Rota Yol tarifi içeren kartı görmek için lütfen kartta belirtilen yere tıklayınız.
34045 Bayrampasa-Istanbul Kocatepe Mah. Pasa Cad. No: 5,7,9 7.0 km Rota Yol tarifi içeren kartı görmek için lütfen kartta belirtilen yere tıklayınız.
34142 Barkiköy/Istanbul Cevizlik Mahallesi Ebuziya Caddesi No 29 7.7 km Rota Yol tarifi içeren kartı görmek için lütfen kartta belirtilen yere tıklayınız.
34182 Cocuk yuvasi yani - Bahcesehir Adnan Kahveci Bulvari Sayed 8.5 km Rota Yol tarifi içeren kartı görmek için lütfen kartta belirtilen yere tıklayınız.
34746 Yenisahra-Kadikoy Istiklal Sok. No: 10/4 9.7 km Rota Yol tarifi içeren kartı görmek için lütfen kartta belirtilen yere tıklayınız.
güzel bir yer ben optimumda zaman zaman ziyaret ederim
öyle çok kaliteli bişeyler yok ama fiyatlar çok uygun
bu kış bir bot aldım fiyatı 45 tl idi sanırım ama şimdiye kadar hiç bir botta topuklu olmasına rağmen ayağım bu kadar rahat etmedi. kalitesi çok iyi değil tak tak ses yapıyo ama olsun ayağım rahat
biz ailecek greyder den alışveriş yapıyoruz. onlar da hem fiyatı uygun hem de sağlıklı ayakkabı yapıyor. Bir de Almanlara bakalım. Çin'den neler getirmişler görelim

(acaba çinden mi bakmak lazım

)
yaz geliyor ayakkabıları alacağımız adres belli oldu
sağol uyardığın için unutmuşum resmen
nooldu bu çekilşin sonucu? haberi olan varmı?