Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Deterjan

<< < (6/13) > >>

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmoderatörlüğün hayırlı olusn ikbalelif arkadaşım.

--- Alıntı sonu ---
teşekkür ederim arkadaşım..

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada, evet , önümüzdeki hafta içersinde numune taleplerini göndereceklermiş

--- Alıntı sonu ---
arkadaşım ben adresimi degil bulundugum şehri yazdım.dikkat edersen eger sadece şehir ve ilçe adı belirttim

ikbalelif:
arkadaşlar leke karıştırmayan mendil numune istegim için mail atmışlar.çok yakında yollayacaklarmış bilginize...

marvin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada, evet , önümüzdeki hafta içersinde numune taleplerini göndereceklermiş

--- Alıntı sonu ---
arkadaşım ben adresimi degil bulundugum şehri yazdım.dikkat edersen eger sadece şehir ve ilçe adı belirttim

--- Alıntı sonu ---

sen yazdın demedim zaten senin yaptığın alıntıda yazıyor dedim, ve şu an düzeltilmiş, neyse.

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada, evet , önümüzdeki hafta içersinde numune taleplerini göndereceklermiş

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
yanlış anlamışım arkadaşım kusura bakma

sen yazdın demedim zaten senin yaptığın alıntıda yazıyor dedim, ve şu an düzeltilmiş, neyse.

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git