Biz bugün gittik pos makinesinden geçti ama karta yükleme yapılmamış 0 görünüyor parapuan.Alamadık Kartla. 
Para puan mı yüklenecek??? bence parapuandan farklı birşeydir. bedava ürün alma hakkı gibi. para puan olsaydı istediğin menüye derlerdi. ben de bugün gidecektim yemeye ancak hava çok kötü. vazgeçtim 
Valla bilmiyorum ki anlattım ben oradaki görevliye geçti pos makinesinden ama hiç bir şey çıkmadı.Bir de siz deneyin bakalım ayrı birşey mi yapmak gerekiyor,nasıl alacağımıza dair hiç bişey de yazmamışlar maile.Zaten görevlilerin bişeyden anladığı yok.Anlatıyorum ne olduğunu,hediye burger menü kazandım parodan bu kartın için de yüklü olması lazım diye.Kartı aldı geçti falan büssürü şey yaptı sonra tamam dedi kartı teslim etti bana en son benden menülerin parasını istedi.O an anladım ki anlamamış.Kartı niye geçtiniz diye sordum menü alcaksınız ya paropuan kazanın diye dedi bana.Ben farklı şey anlatıyorum o başka alemde.En son zar zor anlatıp pos dan geçirttim ama hala anladığını sanmıyorum. :S