0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ohh kıskançlığım oldu benimdee teşekkürler admin bbck iyi geceler canım
Beni kıskanan varsa ya şimdi sölesin ya da sonsuza dek sussun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinohh kıskançlığım oldu benimdee teşekkürler admin bbck iyi geceler canım bnde hala kıskanc değilsn sanırım ben sana kıskanclıgı yakıstramadımdan göremyrmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni kıskanan varsa ya şimdi sölesin ya da sonsuza dek sussun ne kıskancaz seni yaa başlığı bile yanlış yazmışsınnn düzeltiyimmm bariii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinohh kıskançlığım oldu benimdee teşekkürler admin bbck iyi geceler canım bnde hala kıskanc değilsn sanırım ben sana kıskanclıgı yakıstramadımdan göremyrmmm galiba benimki gidip gidip geliyo canımmm ara ara kıskanıyorumm
Sistem kabul etmiyor birtürlü kıskanç olduğunuzuLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinohh kıskançlığım oldu benimdee teşekkürler admin bbck iyi geceler canım bnde hala kıskanc değilsn sanırım ben sana kıskanclıgı yakıstramadımdan göremyrmmm galiba benimki gidip gidip geliyo canımmm ara ara kıskanıyorumm