sizin yine iyi bana oy veren sayısı 65
120den fazla oy verdim
sonlara kalmışım yaa bu gidişle bitene kadar çay bile alamıcam..
herkesi tek tek oyladım vakit ayırıp
sonra liste güncellendi yine vakit ayırıp kontrol ettim vermediklerime verdim
ama facebookta doğuş çayın sayfasından oy istiyorum verenlere veririm diye altına yazıyorlar 5 puan verdim siz de bana verin diye tıklıyorum yapraklar turuncu zaten vermişim
demekki buradan ben verdim ama çoğu kişi listeye oy verme zahmetinde bulunmuyor
arkonun senelercegizledim kampanyasında olduğu gibi verenlerle vermeyenleri görme şansımız olsaydı keşke
herkesi tek tek oyladım vakit ayırıp
sonra liste güncellendi yine vakit ayırıp kontrol ettim vermediklerime verdim
ama facebookta doğuş çayın sayfasından oy istiyorum verenlere veririm diye altına yazıyorlar 5 puan verdim siz de bana verin diye tıklıyorum yapraklar turuncu zaten vermişim
demekki buradan ben verdim ama çoğu kişi listeye oy verme zahmetinde bulunmuyor
arkonun senelercegizledim kampanyasında olduğu gibi verenlerle vermeyenleri görme şansımız olsaydı keşke 
+1 bu konuda duyarlı olanlar çok çok az maalesefki bende herkesi oyladım ama oyladıklarımın ancak yarısından oy alabilmişim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin destekleyin oy verin hemen link bırakın oylayayım
tüm arkadaşların oyunu 5 olarak verdim..şükür listeyi bitirdim..
forumcak kazabileceğimiz bir kampanyayı daha fakecilere kaptırıp sonrada sinirlenmemizi çok saçma buluyorum
yaa kimse kimseye oy vermiyor artık hele böyle kampanyalarda hiç vermiyor sibel bende sana katılıyorum
bende katılıyorum size herkesi oyladım eklenen herkese dikkat ediyorum hak yenmesın vebal almayalım dıye ama kımse duyarlı degıl 100 kişi oylarsan 50 tane geri dönüş oluyo