arkadaşlar bende ilklerdeyim ve herkese oy verdim genelleme yapmadığınızı umuyorum.ve buradan da sizin aldığınız kadar oy aldım. her akşam saatlerce pc başında oy toplamak da kolay iş değil emin olun.
arkadaşlar bende ilklerdeyim ve herkese oy verdim genelleme yapmadığınızı umuyorum.ve buradan da sizin aldığınız kadar oy aldım. her akşam saatlerce pc başında oy toplamak da kolay iş değil emin olun.
sozum size degil
oyunuz icin tesekkurler
onlar kendilerini bilir
dusunun ben 120 oy veriyorum bana donus 90
yine iyi baska arkadaslar 30larda olduklarini soyluyorlar
neyse daha zaman var umarim herkes hakkettigini alir
dün doğuş çayla görüştüm bahçeleri jüri seçecekmiş diyorlark i bir ağaç bir hayvan koymuş ilk sırada ama puanı yüksek ama başka bir yerde emek veren bahçeler var diyor noter huzurunda mimarlar falan seçecekmiş ilk 11 bilginize arayıp sorabilirsiniz
ee ilk 11 siralamasi degisirse caydanlik kazanma sansimiz hic kalamayacak
ama iyi olmus hakeden kazansin tatil ve bilgisayari
Yarışma, sitedeki tasarım programını kullanarak katılımcıların kendi tasarım bahçelerini oluşturmalarını içerir. Yarışma süresinin bitiminde, internet sitesine yüklenen tasarımlardan “en çok izlenerek en yüksek puanı alan” katılımcının tasarımı oluşturulan 3 özel juri tarafından değerlendirilerek ödüllendirilecektir. Kazananı belirleyecek algoritmanın açıklanması talep edilemez. Tasarım içerikleri, TV, yazılı basın gibi tüm iletişim alanlarında Doğuş Çay adına yapılacak iletişim kampanyalarında kullanılabilecektir
aslında gerçekten o kadar güzel tasarımlar var ki ,ilk onda olmalarını canı gönülden isterim.(kendimde dahil tabi

) yani ne kadar oylanırsak oylanalım jüri beğenmezse hiç şansımız yok
bu gidişle çay bile kazanamayacağız zaten....
Sondan başlayıp tüm katılımcıları oyladım. Özellikle 2.mesajdakileri oylamamışım.
ben herkesi oyladım daha 38 kişi oylamış... kimler oylamadıysa oylarını bekliyorum
Listeyi yeniden baştan sona kontrol ettim son eklenen bir kaç kişiye oy vermemiştim verdim adamoda dahil herkes beş yapraklı benim tarafımdan