Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursen/deppo makyajseti: 23 Mart 2011 - 25 Mart 2011

Gönderen Konu: nursence hersey|deppocenter ile makyaj seti hediye (27 şubat-27 mart)  (Okunma sayısı 4997 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılım çok  az inşallah iptal etmez firma  :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılımlar devam ediyor arkadaşlar  ;) beni yalnız bırakmayacagınızı umuyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı aslizehram

• Deneyimli Kampanyacı
cnm;
giriş yapın diyor yorum bırakmak için,blogum yokki benim nasıl ypacagım kampanyaya katılamıyorum..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bloger olanmı canım google hesabın yada twitterindemı yok onlarla gırıs yap  ;)

Çevrimdışı aslizehram

• Deneyimli Kampanyacı
google hesabıyla giriyorum olmuyor..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ilk defa sende oldu boyle bır sey canım ilginç valla ??? ???

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
son 4 gün arkadaşlar katılımlar için  ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılım ssayımız cok az arkadaşlar bıraz destek ne olur ıptal olursa katılanlarında hakkı yanar ısteemezmısınız makyaj takımı lütfennn :'( :'(

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
bende 31 kişi var canım. görüştüm bir sorun olmadı hatta katılımcı listesini de yolladım. siz çekilişi yapın dediler.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende 31 kişi var canım. görüştüm bir sorun olmadı hatta katılımcı listesini de yolladım. siz çekilişi yapın dediler.

ay inşallah canım üzülüyorum valla bir bu birde lens kaldı ama bloglar duzelene kadar dahada yapmam kampanya sanırım katılım olmuyo  ??? ???