0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkr edermm canlarımmmmmmmm katılın katılınn mızıkcılık yapma Erdemmmmm bu sefer emin oloarak katıldım geçen kampanyanın hediyesi neydi bilmiyodum katıldım ama sen kazandın sana cıkmazsa ben benm paketi sana veririm Alperenle yersnz pişirip pişirip
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşekkr edermm canlarımmmmmmmm katılın katılınn mızıkcılık yapma Erdemmmmm bu sefer emin oloarak katıldım geçen kampanyanın hediyesi neydi bilmiyodum katıldım ama sen kazandın
teşekkr edermm canlarımmmmmmmm katılın katılınn mızıkcılık yapma Erdemmmmm
cok mutlu oluyorum siz katılıdıkca
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvaaay erdem benden hızlı çıktı ne kadar hızlı olduğumu hâlâ anlamadın mı
vaaay erdem benden hızlı çıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincok mutlu oluyorum siz katılıdıkca tmm o zaman ben katılmıyom vaz geçtim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincok mutlu oluyorum siz katılıdıkca tmm o zaman ben katılmıyom vaz geçtim daha cok mutlu ettn beniiiiiiiiiiiiiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvaaay erdem benden hızlı çıktı ne kadar hızlı olduğumu hâlâ anlamadın mı beni tekrar tekrar şaşırtıyorsun