0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özelden isim atabilirsiniz ben gidicem ilk 3 e giren varsa süper hediye olacak.
Sozten ne oldu, kimler kazandı ? Beni arayan olmadı şu ana kadar ? Atasay'ın verdiği hediyeler güzel miydi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSozten ne oldu, kimler kazandı ? Beni arayan olmadı şu ana kadar ? Atasay'ın verdiği hediyeler güzel miydi ? kardeş kazananlar biraz senin dediğin gibi çıktı,yani kokteyle gelenler arasından çıktı(özellikle gelenler arasından mı seçildi bilemiyorum ancak ben pek begenmedim) benim de ilk düşünmeden yazdıgım yazıyı seçmişler daha sonraki yazılarım şaheşerdi aslında kokteyle gelenler arasından seçildigi için kazananlar forumdan çıkmamıştır diye isimlerini almadım.Ve bizim kazandıgımız ödüllere gelince ödüller için fazla umutlanmayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSozten ne oldu, kimler kazandı ? Beni arayan olmadı şu ana kadar ? Atasay'ın verdiği hediyeler güzel miydi ? kardeş kazananlar biraz senin dediğin gibi çıktı,yani kokteyle gelenler arasından çıktı(özellikle gelenler arasından mı seçildi bilemiyorum ancak ben pek begenmedim) benim de ilk düşünmeden yazdıgım yazıyı seçmişler daha sonraki yazılarım şaheşerdi aslında kokteyle gelenler arasından seçildigi için kazananlar forumdan çıkmamıştır diye isimlerini almadım.Ve bizim kazandıgımız ödüllere gelince ödüller için fazla umutlanmayın Kanka o zaman dediğim gibi olmuş. Kazananlara bildirmişlerdir, Yunanistan tatilini kazandınız mutlaka kokteyle gelin şeklinde aramışlardır. Demek hediyeler güzel değil mi diye anlayayım, yoksa hiçbir şey vermediler diye mi anlayayım. Az tüyo ver